Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ty SVINE mi snad zpomalili net nebo co! :evil: Mam prumerne 250 kbps a to mam mit 1mb/1mb! :evil:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Tak vám řeknu, že v Německu není po sněhu ani památky (alespoň po dobu mého pobytu) a to co vidíte v TV není až tak zcela pravda, protože s prvním rozbřeskem sníh okamžitě ustupuje a bylo tam až na pár vyjímek docela teplo.
V Praze nebyly ani ty tři centimetry sněhu a u muzea rozhodně nebyly čtyři. :-D
Ale u nás (myslím tím Moravu) je opravdu nejhůř. Tak to vidím já a na to si taky stěžuju.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

necrotising_ píše:Ty SVINE mi snad zpomalili net nebo co! :evil: Mam prumerne 250 kbps a to mam mit 1mb/1mb! :evil:
Nejni to taky nějaká Fair User Police? To snížení rychlosti po určitém množství stažených dat je obvyklé nejen u ADSL, co jsem slyšel :-?
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ajantis_CG_thief píše:
necrotising_ píše:Ty SVINE mi snad zpomalili net nebo co! :evil: Mam prumerne 250 kbps a to mam mit 1mb/1mb! :evil:
Nejni to taky nějaká Fair User Police?
tohle je mnohem fikanější systém, necrotising poví...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Mam wifi od Internextu. Neomezene stahovani dat, rychlost 1mb/1mb.

JENZE: Clovek od nich byl u kamose, ktery ma to same pripojeni a rikal jim, ze ty, kteri hodne stahuji davaji do jine skupiny, takze tihle stahovaci to pak maji pomalejsi. Pricemz o necem takovemhle nebyla NIKDE zminka :!: .

Ted se to chova asi jako 256/128 kbps... LereK potvrdi :D.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

necrotising mi posílá nějakou hudbu a rychlost uploadu je asi tak velká jako rychlost mého myšlení po patnáctém pivu
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

necrotising_: To ještě jde. Já mám 1024/256, ale momentálně mi to z neznámých příči běží asi jako modem (kolem 60kbps) 8-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yenn: "neznámé" příčiny? ;-)

Necrotising_: Hezké. Dnes už mě to nepřekvapuje.
Já si taky nedávno myslel, že budu mít neomezené stahování dat. Myslím, že toho malinkatého odkazu na "FUP" (zvláště když tam nejni vysvětlené, co to znamená) si nevšimlo více lidí :-?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

U všech šmoulích ******, doma to zase začíná vypadat přesně tak, jak začátkem roku 2006 :evil: Zase nastává situace, kdy bych raději byla zpátky na Plutu, než tady :-? , páč to někdy začíná být zatraceně těžký k vydržení.

...please... somebody kill me...
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ajantis: Ano, z neznámé příčiny. 12 GB jsem od začátku března opravdu nestáhl, a i kdyby to počítali od jiného data, pokles rychlosti je dvakrát vyšší, než by odpovídalo FUP.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yenn: 12GB? Já mám 2MB rychlost a limit 8GB :think:
(Ovšem jejich oficiální údaje jsou obecně nevěrohodné)

Neferit: Tohle jsem si říkal dlouhé roky... Pak přišla vejška, "doma" jsem 5 dnů v měsíci a jsem maximálně spokojený 8-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ajantis: My máme stále původní 1 Mbps, zrychlovat na 3 Mbps (s 12 GB limitem) bychom měli kolem 15. března. Možná teď jedeme na nějakém hybridovi a opravdu je pokles rychlosti způsoben překročením nějakého limitu, ale nic velkého momentálně stahovat nehodlám, takže do příštího týdne to (možná) řešit nebudu.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Ehm, no někdo to napsat musí. Stěžuju si na Sigilské občany...to jsou tento týden nějaké erupce na Slunci? Mrkněte se proboha kolem sebe co se tu děje. Tolik (promiňte že to tak píšu) stupidných příspěvků jsem nepsal ani já, když jsem hrabal svou první stovku na BG.cz :roll:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

to mi připomíná jisté dvě věty, tímto tě zdravím dejmí... Civilizovaný člověk vyhledává dobrou a inteligentní společnost, aby se s učenci povznesl nad primitivismus a přiblížil se Bohu. Já začínám den zde na foru s totálními blbci, abych se ujistil o své genialitě.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

*Arthalion sa neistym pohladom pozera na Ariana, Lereka, nachvilu odvrati pohlad, zoberie si zo stromu banan, poskrabe sa pod pazuchami a pokracuje v hojdani sa na konari* :lol:

btw, stazujem si na idiotske vypocty tlacovych harkov, kniznych zloziek, plosnej hmotnosti papiera, poctu stran...Arghh *Arthalion dojedol banan a nahlas si grgol*
Zamčeno

Zpět na „Archivy“