Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Kde jsi na jejich stránkách našel 1 Mbps tarif? My máme ten, který v současné době už nenabízejí, proto si nejsem jist limitem.

Ajantis_CG_thief píše:Nezapomeň, že nová účtovací období jsou MĚSÍČNÍ, NE TÝDENNÍ![]()
Nezapomínámyenn píše:12 GB jsem od začátku března opravdu nestáhl

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
..tzn. ten můj a Tvůj?LordArian píše:Ajantis: V tom případě ovšem máš buď hodně zastřený zrak, nebo čteš vždy jen poslední dva příspěvky...

No spamovací témata tu vždycky byla a jsou.... Stejně tak jsou tu ta seriozní. Byť se možná trošinku změnil jejich poměr, nevidím to až tak tragicky. A Měděnka je prostě o debatování o všem možném, tam se na nějaké OT a non-OT rozlišovat moc nedá...
Yenn: Aha, já nevěděl, že 1Mbps už neexistuje. K těm 4GB jsem došel jen úvahou, že za 2Mbps je 8GB a za 3Mbps je limit 12GB. Ale pokud Ti nezvedli rychlost, nezvedli zřejmě ani limity...
Btw vidím, že se ten objev s *pocit* docela ujal

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 9.3.2006 23:17, celkem upraveno 3 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
nj, jenže já mám před sebou ještě tři a půl roku studia na gymplu, takže z baráku můžu vypadnout tak maximálně na nějaký kurz nebo akciAjantis_CG_thief píše:Neferit: Tohle jsem si říkal dlouhé roky... Pak přišla vejška, "doma" jsem 5 dnů v měsíci a jsem maximálně spokojený

LA: Copak se ti přihodilo, že jsi tak nedůtklivý?

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Ale,ale.Copak se děje?Opravdu potřebuješ tak nutně helpnout?Neferit píše:U všech šmoulích ******, doma to zase začíná vypadat přesně tak, jak začátkem roku 2006Zase nastává situace, kdy bych raději byla zpátky na Plutu, než tady
, páč to někdy začíná být zatraceně těžký k vydržení.
...please... somebody kill me...

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Doporučuji nejdříve zametat před svým vlastním prahem
a co se týče Čelenky - tohle je thread o tom, že se tu žvaní, když už je to jo mimo, tak se to hodí do Hadrníkova náměstí a finito
. Ve Srazech už se Vlasák vyjádřil. Co Tě ještě žere
?

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Nic mě nežere, jen se dívám kolem sebe.No a o zametání před vlastním prahem...ehm, můj nárůst za poslední měsíc je asi 150 příspěvků. Tedy nějakých 5 na den.
Neříkám, že píšu samé duchaplné eseje, ale myslím, že lidí, kteří to dělají je tu víc než poskromnu. A ty Vampi mezi ně rozhodně nepatříš
Btw. jo, ve Srazech se Vlasák vyjádřil, ale na čí popud...
Mno Hadrníkovo náměstí taky sleduju.Už tři týdny tam pořád straší jeden topic a jiné nepřibývají(nebo že by tak rychle mizeli?)

Btw. jo, ve Srazech se Vlasák vyjádřil, ale na čí popud...
Mno Hadrníkovo náměstí taky sleduju.Už tři týdny tam pořád straší jeden topic a jiné nepřibývají(nebo že by tak rychle mizeli?)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Tohle jen potvrzuje, že vše jest subjektivní
já se také dívám kol sebe a nic tragického zde nespatřuji.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Mno já bych to viděl na blbou náladu. Tak piš L.A. tam a nespamuj tady.
Jinak seriozně nějakou radikální změnu k horšímu nesleduji, takže to bude asi jen tvůj momentální subjektivní dojem.
A abych nebyl OT: Stěžuji si na eLejovo neustálé stěžování, které je ovšem vzhledem k nedávným událostem pochopitelné.

Jinak seriozně nějakou radikální změnu k horšímu nesleduji, takže to bude asi jen tvůj momentální subjektivní dojem.
A abych nebyl OT: Stěžuji si na eLejovo neustálé stěžování, které je ovšem vzhledem k nedávným událostem pochopitelné.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.