Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

:naughty: Nerobte si z toho srandu, toto sú vážne problémy. ..... alebo : aj my sme boli mladý ;-)

Neferit : Tvoji spolužiaci jednoducho nemajú vkus.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

nuke: Pokud bude KOFi letos maturovat, tak je jemu a lidem v jeho třídě 19-20 let. Tzn. jsou o 2 roky mladší, než já. Tohle není imho o věku :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Nuke: KOFimu, a tedy i jeho spolužákům, je 21 ;-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Vampiria : Njn, to máš pravdu. V ich veku ma už hlavná vlna puberty nevalcovala :lol: Na druhej strane, takéto veci boli na strednej pomerne častým javom. Akurát ma netrápilo, čo si o tom kto myslí :mrgreen:

Ajantis : Tak potom aký je tu problém ???
KOFi : Choď do toho 8-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vlasák píše:Současnot bych neřešil, protože je každou sekundou minulostí ;-)
A já myslel, že tohle mám ze sebe :-? :-D ;-)

Ajantis, Vampiria: Jsem rád, že jsem vás pobavil :!: :roll: :-)

Je mi vskutku 21 a myslím si, že pubertu mám (až na pár občasných výstřelků :twisted: ) úspěšně za sebou a absolutorium je závěrečná zkouška na VOŠ.. 8-)

Mě jde prostě jen o to, jestli mi ten případný trapas za to bude vůbec stát - ale díky všem za vaše názory ;-)

Ještě trošku vysonduju situaci kolem ní a nejspíš to prubnu (už jenom kvůli jejímu sexy zadečku :lol: )..

EDIT: O svém úspěchu/neúspěchu podám samozřejmě report.
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 9.3.2006 23:32, celkem upraveno 3 x.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Vzhladom na to, ze uroven klesa..... *Arthalion sa zo stromu vrha na KOFiho a silnymi buchancami po chrbte a za sprievodu hlasneho revu KOFiho posmeluje na tuto zivotnu put za sexi zadockom* ;-)

Ale nie, vazne, na akysi trapas alebo vysmech zabudni, lebo ak su ti ludia toho schopni, tak nie su hodni povsimnutia. Takze rozvazne vpred! :-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KOFi píše:Mě jde prostě jen o to, jestli mi ten případný trapas za to bude vůbec stát
:-? no - pokud o tom uvažuješ takhle, tak ti můžu říct jen jediné - radši se na to vykašli..... Jelikož z toho co jsi tu zatím napsal, jsem tak nějak vyrozuměl, že ti v podstatě o tu holku vůbec nejde. Kdyby jo, tak se nad takovouhle věcí ani nerozmýšlíš...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Skutečně megarozkošná situace :lol: :lol: :lol: opravdu mi to silně zvedlo náladu :twisted:

No jo, když rozkrok zavelí, je rozum v prdeli :twisted: :twisted: :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty: Jde mi o ni, ale není to prostě životní láska na první pohled - moc se mi sice líbí, je mi velice sympatická, je přesně můj typ, ale zároveň se jen velice nerad dostávám do trapných situací s vyhlídkou na delší trvání..

Jsem realistický pesimista, tak holt takhle (byť nejspíš nesprávně :roll: ) uvažuju :-?
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KOFi: no - zjednodušme to... Ano jde ti o ní. Ovšem ne jako o partnerku na trvalý vztah, ale jako o 'one day NPC' ovšem bez plánů na update a s omezenou dobou provozu...
Eh - koukám že jsem to moc nezjednodušil - tedy - prostě ti jde jen o to si s ní užít...? (oprav mě pokud se pletu)
V tom případě netuším, proč řešíš možné následky případného odmítnutí, když jsi psal, že ty lidi už za pár týdnů neuvidíš....
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty: Tak to tě tedy opravit musím, protože já rozhodně nejsem z těch, co by chtěli holku jen na sex a pak je to přestalo bavit :!: :naughty:

Já prostě rozlišuju holky na ty, do kterých se po (většinou krátkém) čase opravdu zamiluju a na ty, které sice moc neznám, ale opravdu se mi líbí a dokázal bych si sebe vedle nich představit..

Těch "pár týdnů" je sice čtvrt roku a já se navíc snažím žít součastností a radši se nedívat moc do budoucna, ale budiž.. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

O.K. tímto se ti tedy omlouvám - ale 3/4 tvých příspěvků na to tak nějak ukazovaly...
KOFi píše:Těch "pár týdnů" je sice čtvrt roku a já se navíc snažím žít součastností a radši se nedívat moc do budoucna, ale budiž.. ;-)
No s přihlédnutím k tvým předchozím přispěvkům, je tohle ale celekm solidní protiřeč ;-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 10.3.2006 14:10, celkem upraveno 1 x.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty: Začínám se v tom pěkně plácat, že :?: :-D - Já to myslel tak, že se ani tak moc nedívám na to, co bude za toho čtvrt roku jako spíš na to, co by se dělo v součastnosti, pokud bych u ní neuspěl.. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KOFi píše:Začínám se v tom pěkně plácat, že :?: :-D
JJ....kruh se uzavírá.... Obrázek.... :lol:

No, pokud je to tak jak píšeš, tak být tebou jí povím co k ní cítíš... Na 95% by jsi totiž třebas za nějaký 1/2rok mnohem více litoval toho co jsi neudělal, než případně budeš teď litovat toho co uděláš...
Trochu kostrbaté, ale snad mi rozumíš ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

doplnil bych frostyho: pokud to není kravka, co by to hnedka se vsema zacala probirat... nechcu ti nejak zpochybnovat usudek, ale kdyz je clovek zamilovanej, tak si nekdy ani nevsimne, jakej ten jeho "objekt" vlastne je.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Zamčeno

Zpět na „Archivy“