Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty, Killdozer: Já k ní nic zase až tak moc zvláštního necítím (spíš to zatím je především o tom, že mě opravdu hodně přitahuje), ale zastávám názor, že nic jako láska na první pohled neexistuje a že se lidi musí nejdříve poznat.. :roll:

Ale zkusím to :!: ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tady máte něco pro inspiraci: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... 1_krimi_mr ;-)
Ale překvapuje mě, že se upálil doma. Větinou u tohohle způsobu smrti je jistý ... demonstrativně/exhibicionistický prvek.
KOFi píše:...Já k ní nic zase až tak moc zvláštního necítím (spíš to zatím je především o tom, že mě opravdu hodně přitahuje)
Mám pocit, že každou chvíli říkáš úplně něco jiného ;-)

Frosty: nadále zůstáváš mým mluvčím v těchhle otázkách ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief píše:
KOFi píše:...Já k ní nic zase až tak moc zvláštního necítím (spíš to zatím je především o tom, že mě opravdu hodně přitahuje)
Mám pocit, že každou chvíli říkáš úplně něco jiného ;-)
Jakto :?: :shock: - Když si přečteš všechny moje příspěvky, tak zjistíš, že o nějaké zamilovanosti v nich není ani zmínka..
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Docela by mě teda zajímalo, co jí vlastně chceš říct.

KOFi: Hele zlato, seš fakt kus, nezkusila bys to se mnou?
Ona: A co jako?
KOFi: No chodit přece. Já tě sice nemiluju, alespoň zatím, ale fakt se mi zamlouváš a tak bych to chtěl s tebou zkusit.
Ona: Hmmmmmm .........
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tokkar: Tak takhle na to opravdu nepůjdu :!: :snooty: :-D

4all: Copak vy jste byli do všech svých dosavadních partnerek(rů) od první chvíle beznadějně zamilováni :?:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2 KOFi: Doufám, že jsem tě alespoň rozesmál.

Jinak máš pravdu, u mě je to asi tak fifty fifty.
Zajímavý poznatek pro mě byl, že asi nejlepší vztah jsem zažil s dívkou, která mě na první pohled ani trochu nepřitahovala.
Ale když jsem ji poznal jako člověka, bylo velmi snadné ji milovat.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis_CG_thief píše:Tady máte něco pro inspiraci: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... 1_krimi_mr ;-)
Ale překvapuje mě, že se upálil doma. Větinou u tohohle způsobu smrti je jistý ... demonstrativně/exhibicionistický prvek.
Omlouváme se všem slušným čtenářům za to, že jsme zrušili diskusi pod článkem. Někteří jiní ji bohužel zneužívali k opakovaným vulgárním výpadům, které už nešlo mazat jednotlivě.
:shock: Pokud tohle udělali na idnes.cz, tak by po přečetení té diskuse nejspíš slabší povahy osleply :lol: :lol: :lol:

KOFi: Heh, no jen se divím, že to řešíš tady na fóru - připadá mi to spíš jako čistě teoretická diskuse :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

na idnes.cz se dějí i lepší věci, zvlášť dobré je když si vás po nekorektním přispění pozvou k výslechu jako se to stalo jednomu známému...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

7c: Mě šlo právě o váš názor, zda mám přejít od teorie k praxi.. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KOFi: No když tím nikomu neublížíš, proč do toho nejít 8-)

Lerek: :shock: Jak to přesně bylo?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KOFi píše:ale zastávám názor, že nic jako láska na první pohled neexistuje a že se lidi musí nejdříve poznat.. :roll:
Hmm - njn - kdo nepoznal - neuvěří 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

KOFi: Na první pohled rozhodně láska není, to je spíš ten první dojem, to charisma, které ze druhého vyzařuje ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

LordArian: Ale ono to vyjde skoro nastejno jestli je to láska nebo charisma 18 :-D
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Assasin: Možná někdo to tak bere, pro mě jsou to ale dvě úplně odlišné věci. Charisma - mno zatím jsem poznal jen opravdu hodně málo lidí (například můj děda) kteří nemusí říct třeba ani slovo výčitek a přece kdybych udělal něco, co by ho mrzelo, mě by to mrzelo o to víc. Zatímco u milované osoby...mno, je to trochu jiné. To mrzení by tu bylo taky, ale odlišné
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

LordArian píše:KOFi: Na první pohled rozhodně láska není, to je spíš ten první dojem, to charisma, které ze druhého vyzařuje ;-)
Njn - láska na první pohled sice neexistuje, ale ta legendární jiskra by přeskočit opravdu měla, jestli ten budoucí vztah má mít perspektivu..
Zamčeno

Zpět na „Archivy“