Obtížnost BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Geralt: Podle mě je jich tam konstantní počet - je jich sice trochu víc, ale pochybuju, že by se respawnovali..
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

7c: Přesně tak, a to jsem neměl žádný mody (max. Solaufeina)
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Se dvěma bojovníky jsem postupoval v před a bojoval s tím co bylo tam. Ze zadu vždy vyběhli dva duergaři napadli zadní voj, právě proto přesun trval dlouho. Útoky ustaly až když jsem zabil toho drowa co měl klíč. Z těch stálých útoků jsem prostě dostal pocit, že se snad musí respawnovat.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Geralt: Počkej.. - kterou jeskyni tam přesně myslíš :?:
A neměl jsi to upravený žádným modem :?:
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 10.3.2006 20:43, celkem upraveno 1 x.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Myslím, že je ich maximálny konštantný počet - ale ak zabiješ toho veliteľa tak sa prestanú objavovať - takže pre najväčší počet expov ho samozrejme zabíjam vždy nakoniec. :twisted:
There is a limit to stupidity.
182
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

KOFi píše:Geralt: Počkej.. - kterou jeskyni tam přesně myslíš :?:
A neměl jsi to upravený žádným modem :?:
V Sendaiinym doupěti v ToB, jmenuje se to severní nebo jižní tunel, jeden z nich. Žádný mod nemám, neboť (kacířské prohlášení) ani nevím jak fungují. Hrál jsem verzi od CDprojektu kde je BG2 Complete, ale to s tím asi nemá nic společnýho.

Jak říká CrowX, je to tím velitelem. Skutečně poté co skonal, byl klid. Škoda, že jsem to nevěděl hned, mohl jsem si ušetřit slušnou flustraci, připadal jsem si jako v Diablu II, Akt III. (Kdo hrál víc co džungle dovede :-? )
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nie, ja som to myslel tak, že sa ich môže objaviť iba určitý maximálny počet - zabitím veliteľa tomu síce môžeš predísť, ale také lacné skúsenosti by som si nikdy nenechal ujsť. :twisted: ;-)
There is a limit to stupidity.
182
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Geralt píše:Útoky ustaly až když jsem zabil toho drowa co měl klíč.
Ten tunel znám, ale tam byl drow (či kdokoliv jiný) s klíčem :?: :eh: :think:

Já osobně jsem tam postupoval podél zdi a vysekal, co mi přišlo do cesty - pak jsem to vzal kolem zdi druhé, ale na nějaký tužší odpor si nevzpomínám..
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Kofi: hmm..určitě měl sekeru, možná dvě. S tím klíčem se můžu plést, je to už dýl co jsem to hrál. Drowa potkáš v poslední části té jeskyně.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Geralt: Je to možný, ale jedinej drow s klíčem, na kterýho si u Sendai vzpomínám, je v tamějších drowích kasárnách a vlastní klíč právě k tunelům.. :roll:

Ale těžší mi připadá ten tunel s pavoukama - ve větším počtu dokážou být přece jenom trochu nepříjemní a navíc je to tam docela zapastěný..
Assassin
Lim-Lim

Příspěvek od Assassin »

Kofi: Myslím, že zapastěný jsou jen ty pavučiny a ne ta cesta, takže můžeš čekat až k tobě přijdou a mezitím odstřelovat.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.
Obrázek
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Assasin: Ale to bych se musel držet opravdu jen a jen na cestě a to v bitevní vřavě přece jenom vždycky nejde (a na střelný zbraně si zrovna moc nepotrpím)..

Navíc jsem herní masochista a musím tak každou lokaci projít do toho posledního místečka :!: ;-)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak jsem to dohrála. Vlastně nedohrála - v závěru jsem začala opravdu brutálně cheatovat.
Mám uloženou pozici těsně před tím, než jsem vlezla do bludiště, takže až bude čas a chuť, zkusím to dohrát legálně...

Vzhledem k tomu, že nejsem žádnej nadšenej bitkař (a taktik nebo strateg už vůbec ne), souboje v BG mi teď napoprvý dělaly pořádný problémy. Ke konci jsem došla až k první dvojce skeleton warriors - švindl s neviditelným Xanem na magicky rezistentní mrchy samozřejmě nefunguje, takže jsem loadovala a loadovala a loadovala... Až mě to začalo opravdu hodně srát, nainstalovala jsem cap remover a šla jsem levelovat. Trochu jsem si polepšila, vrátila se zpátky - po dvacátým loadu už mě to opravdu přestávalo bavit.
Takže jsem se spřátelila s konzolí, nacheatovala si pár "Rayů", pak už radši rovnou expy a pro sichr ještě Drizzta. A že jsem to po těch x víkendech už fakt chtěla dohrát, pro jistotu jsem si drowa zavolala i na Sarevoka. Sarevokovy kamarády zvládl Xan v pohodě, ani jsme mu nemuseli pomáhat - a nejspíš by to dal i na nenacheatovaným 7. levelu... Ale při pomyšlení na další load se mi udělalo zle a nechtělo se mi tu možnost riskovat, takže jsem při konfrontaci s bossem radši honem "zakouzlila" DrizztDefends.

Pocit z ošizený hry není tak fajnej, ale dohrála jsem to, viděla závěrečnou animaci a jsem spokojená...:-)
Jak říkám, ráda to ještě zkusím legálně...:-)

Takže jestli někdo tvrdí, že BG je ohromně lehká hra, tak na první hraní buď zapomněl, anebo já jsem enormně blbej hráč. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Cesare: Souboj s bojovými kostlivci dosti usnadní, pokud se s nimi budeš konfrontovat po jednom. Přidáš-li k tomu pár posilovacích kouzel (Haste, Bless...), nemají šanci (skoro ;-) ).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

yenn píše:Cesare: Souboj s bojovými kostlivci dosti usnadní, pokud se s nimi budeš konfrontovat po jednom. Přidáš-li k tomu pár posilovacích kouzel (Haste, Bless...), nemají šanci (skoro ;-) ).
Jo, to někdy zkusím...:-) (Až se mi bude chtít u soubojů přemejšlet...;-))

BTW - ze všech těch cheatů jsem úplně nejvíc ocenila Cheats: Hans(). (To, co vás přesune na místo označený kursorem - úžasná věc...:-))
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“