Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
I tak je imho lepší, když tam s nimi zůstane hrdina - v boji morálka, magie..nuke píše:Sniper : Jednoducho tam vbehneš prvý krátbaňa sa zmení na tvoju. Potom krok odídeš a vrátiš sa. Mala by sa ti zobraziť ponuka ako keď rozdeluješ armádu hrdinu do strážnych brán. Necháš tam jednotiek kolko chceš a potom len odídeš

Hej a hrdina tam bude stat ako papek. Radsej tam nechaj armadu.Bana sa da kedykolvek zobrat spat, ale ked prides o hrdinu ktoreho si trenoval dost dlhu dobu tak je ho skoda, ak samozrejme hras na najtasej obtiaznostiKOFi píše:I tak je imho lepší, když tam s nimi zůstane hrdina - v boji morálka, magie..nuke píše:Sniper : Jednoducho tam vbehneš prvý krátbaňa sa zmení na tvoju. Potom krok odídeš a vrátiš sa. Mala by sa ti zobraziť ponuka ako keď rozdeluješ armádu hrdinu do strážnych brán. Necháš tam jednotiek kolko chceš a potom len odídeš

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vrcholem heroesů byla HOMM3:complete u ostatních verzí to šlo hodně dolů-včetně HOMM5-mám demo a to se mi nezamlouvá
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Demo mám z cédéčka nějakýho neznámýho časáku co dostal můj brácha na narozky.Na HOMM5 jsou akorát pěkný animace útoků.Jezdci např útočí tak, že se rozjedou a sekají za jízdy.Ne že přijedou a píchnou...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10525Frco píše:odkial mas demo? daj link.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]