Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

Gorath of Anorien píše:Ako na Mozgozrutov/Mind Flayer? Hlavne ked ich je tak 5 v izbe
no najlepsie je mat Korgana:):) ten si jednoducho hodi zurivost a je imunni na zmamenie aj omracenie , tak mu poriadne znicit AC a aj THACO , zvisit trochu silu mozno nejake to pozehnanie a ide sa do masochizmu:):):)
(tactics som nehral takze tato taktika sa tam asi neosvedci)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:roll: Greater malison + finger of death - alebo ADHW a rýchlo dorážať fightermi alebo ešte lepšie využívať backstab/assasination. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Tak v Tactics som narazil na poriadne tvrdý oriešok. Irenicus v Pekle. On sám veselo ignoruje na neho zoslané kúzla (Prenikni štítom, Kúzelný úder, Zlom, Zoslab odolnosť, atď). O tej jeho bande nehovoriac ( :shock: :-? :evil: ). Fakt veselé. Hrám sólo zaklínača, doteraz som všetko v pohode dával, ale teraz... :roll: :roll: :roll: Skúšal som si povolať na pomoc 4 glabrezu a 1 planetara a houby z toho. Jediné, čo ako-tak zaberalo, je Smrtiaci mrak. Ale toto kúzlo samotné mi, samozrejme, nestačí.

Btw to musím pozabíjať postupne všetkých jeho nohsledov a až potom sa dá zabiť on, či ako to mám tú jeho všeodolnosť pochopiť???
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
buton

Příspěvek od buton »

¨Tak to moje potíže jsou o proti ARRONEXOVĚ problému zanedbatelné,ale docela mi dávají zabrat ti bojovníci v oaze. Jen sem se tam oběvil už po mně šli a že jich bylo (je) Jenom sem porazil hnízdo ohnivích obrů + Yaga Shuru tak se namně sesype další xindl :roll:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

buton: Vždyť ta armádička v oáze (jak jsme už řešili v tématu "Obtížnost BG") je právě jedna z nejjednoduších záležitostí v datadisku, protože v té době většinou už disponuješ takovou mocí a silou, že vyvraždění tamější posádky je jen příjemnou povinností.. 8-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

to buton: čo máš za postavy, resp. na akých leveloch sú - to nie je možné aby ti taký odpad robil problémy :shock:
182
buton

Příspěvek od buton »

Už je po problému nedovedu si to vysvětlit, prostě jak sem tam vlezl tak se namně vrhli a za chvíli bylo po všem.Tak sem tam vešel znovu a sestřelil sem je za chvíli.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Celkom by som ocenil, keby ste mi aspoň povedali, či je to vôbec možné ho v sólo zostave dať alebo či mám tento komponent Tacitcs odinštalovať. ;-) ;-) ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Myslíš Irenicusa + drak, wraith atď.. Hm, tak neviem, ako to chceš zmáknuť - možno ak si na vysokom lvl tak by si si mohol nahádzať simularcum, project image a pod aby si mohol útočiť na viacerých zároveň - len neviem ako napríklad zabiješ Wraith, ktorý je nezraniteľný mágiou, nehovoriac o samotnom Irenicusovi. 8-)
182
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Jj, myslel som presne túto bandu. Len tak som pozeral, čo si ten šialenec k sebe povolal. Čakal som všeličo, ale niečo takéto... :roll: :roll: :roll: Navyše mi ten somár ešte aj ukradne Amulet moci. :-x :-x :-x Kúzla ako Eventualita, Sporiadač kúziel, atď nemám, plánoval som si ich namemorovať až v ToB. Ach jaj... takže nasvidania Improved Irenicus... :roll: :roll: :roll:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arronax: Na jakém jsi levelu? Stačí pár TS a je to ;-) :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 12.3.2006 13:44, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Mám level 31 - Stop Time som skúšal mnohokrát, ale moc mi to nepomohlo... a na Irenicusa nepôsobí dokonca ani Slayer, tak ja už na to nemám nervy a Improved Irenicus je už het.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Arronax: Sorcerer na 31 levelu nemůže mít žádný problém :roll:

Jak jsi splnil The Ritual a Red Badge Encounter? A Improved Kangaxxe? Když máš problém s Improved Irenicem?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

sevencreature píše:Arronax: Sorcerer na 31 levelu nemůže mít žádný problém :roll:

Jak jsi splnil The Ritual a Red Badge Encounter? A Improved Kangaxxe? Když máš problém s Improved Irenicem?
No, red badge je v poho, Gax taky, ale ten ritual, když je na to jen 7 hod??
Btw., u wraitha jsem si ani nevšimnul, že nějaký AC má...jestli nemáš Refinements, tak energy blades. Jinak Imp. Haste a BBoD, ty TS asi 2-3, jen problém, že Project image nemůže útočit a dvojník by asi neměl na TS ještě level, takže bys musel asi osobně. Ale za solo je to fakt problém...navíc sorcerer. Jinak se samotnym Jonem musíš počkat, až bude mít IM a ne PfMW, pak by měl bejt slayer na klid(možná by i pomohlo na Wraitha Imp. haste + TS + zabiják).
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Syf: Nebo Planetar + IH (pokud chce, tak klidně 5 Planetars + IH - ale to je overkill IMO :lol:).

P.S. Na Ritual je víc jak 7 hodin (rozhodně se můžeš jednou vyspat) :wink:
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“