Ve hře je několik brnění, ve kterých se dá kouzlit, ale spíše bych doporučoval nainstalovat Bonusové obchodníky a koupit si Róbu Vecny. Tvojí hlavní ochranou budou kouzla.Rogger píše: Je nejaky mod abych mohl kouzlit v brneni?
Dik moc
Sólo hraní
Re: Solo M/T/F + par rad
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Aha pan je chytrolin tak na tebe jsem teady cekal Je pravda ze jsem toho dost zapomnel ale cist umim jen jsme se spatne vyjadrilsevencreature píše:Nechápu, proč chceš hrát F/M/T, když už si nepamatuješ ani základní věci, ale kdo chce kam...
Vlastnosti postavy - to jsou dotazyNaházej si jaké chceš..
Zajima me klk celkem staty = myslim tim jejich soucet Nahazel jsem si 85 ale pokud si pamatuji slo i 90
btw je pravda ze jsem toho dost zapomnel ale bg dostanes do ruky za chvili vzhledem k tomu ze jsem dohral oba dily + datadisky i PT (bez cheatu a je pravda ze i bez modu)
Nezkazi to pak hru lehci obtiznosti? Jakej mod to presne je?Razfallow píše:Ve hře je několik brnění, ve kterých se dá kouzlit, ale spíše bych doporučoval nainstalovat Bonusové obchodníky a koupit si Róbu Vecny. Tvojí hlavní ochranou budou kouzla.Rogger píše: Je nejaky mod abych mohl kouzlit v brneni?
Dik moc
btw vsem co mi normalne radi dekuju kazdopadne za jakoukoliv radu
Posuď sám:Rogger píše:Nezkazi to pak hru lehci obtiznosti? Jakej mod to presne je?Razfallow píše:Ve hře je několik brnění, ve kterých se dá kouzlit, ale spíše bych doporučoval nainstalovat Bonusové obchodníky a koupit si Róbu Vecny. Tvojí hlavní ochranou budou kouzla.Rogger píše: Je nejaky mod abych mohl kouzlit v brneni?
Dik moc
btw vsem co mi normalne radi dekuju kazdopadne za jakoukoliv radu
Robe of Vecna
This robe doesn't even have close to the power that the two famous artifacts, the Hand and Eye of Vecna possess. Still, from simply being worn by the powerful lich, the robe absorbed enough magical energies to become a potent magic item.
However, because of the way their magic works, Sorcerers cannot unfold the full power of the robe.
STATISTICS:
Equipped Abilities:
AC: base set to 5
Improves casting speed by 4, only by 2 when worn by a sorcerer
+10% Magic Resistance
Weight: 3
Only usable by:
Mage (single, dual, & multi-class)
Pokud máš Platinovku, měl bys je tam mít automaticky.
Jinak jestliže budeš hrát bez modů, stačí si stáhnout tohle a rozbalit to do složky override(po instalaci datadisku, patche a případně češtiny).
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Naházet můžeš až 108, ale to bys musel mít sakra štěstí.Rogger píše:Zajima me klk celkem staty = myslim tim jejich soucet Nahazel jsem si 85 ale pokud si pamatuji slo i 90
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Swashbuckler
- Sigilan
V tu chvíli stačí vzít do ruky nemagický meč.CrowX píše:Jj - už vidím ako zúrivo seká mečom do mága s PfMW zatiaľ čo on si pekne v pohode čaruje ADHW.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Swashbuckler
- Sigilan
Co takhle UAI? Svitků je ve hře dostatek. S UAI máš dost možností jak se chránit a pak stačí pouze počkat než PfMW vyprchá.CrowX píše:Nj, na obyčajných mágov to ešte ide - a čo tak lichovia (a teraz hovorím o tactics - trápna taktika s protection from undead v nemodovanej hre ma nazaujíma).Razfallow píše:V tu chvíli stačí vzít do ruky nemagický meč.
Daystar a Sunray?
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 13.3.2006 11:34, celkem upraveno 1 x.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
- Swashbuckler
- Sigilan
Přesně tak, na lichy svitek ochrany před nemrtvími. A srabárna to rozhodně neni, když porovnám své schopnosti a lichovi schopnosti.
Problém byl fakt jen s draky. Jinak minimální problémy. Ale stejně jsem je nakonec dal - vyřešily to pasti.

Problém byl fakt jen s draky. Jinak minimální problémy. Ale stejně jsem je nakonec dal - vyřešily to pasti.
Naposledy upravil(a) Swashbuckler dne 13.3.2006 11:29, celkem upraveno 1 x.