SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Stejně je to jenom otázká etiky, nic víc. Mě osobně tohle vůbec nepálí, nevidim důvod proč když žena čeká dítě by neměla mít možnost potratit. Ale jen do určitého data, kdy se vlastně jedná jen o zárodek. Jakmile se blod již vyvíjí, konec, nemá nárok a jestli by to udělala - pak bych jí nechal sterilizovat.

PS: A rozhodně bych netoleroval - už jsem po třetí na potratu... apd.
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Neferit píše:Kildozer: Teď mě tak napadlo - třeba i takový potrat je vlastně druh euthanasie -> bereš ho taky jako vraždu?
potrat beru jako vraždu pokud n ení činěn ze zdravotních důvodů... a vy ste mě nepochopili. chtěl sem jen říct, že pacient na fleku co je třeba deset let, má bolesti, ale chce žít, protože život je to jediný co mu zbylo, a rodina se rozhodne, že ať už se teda netrápí...těžko se může bránit. když někdy nemůže ani mluvit...asi sem to špatně vysvětlil.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

nejistota a trvalý neměnný stav bolesti není jednoduchý ani pro pacienta ani pro jeho nejbližší ani pro doktory...a jde o právo aspoň mít možnost se rozhodnout... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Killdozer píše:
Neferit píše:Kildozer: Teď mě tak napadlo - třeba i takový potrat je vlastně druh euthanasie -> bereš ho taky jako vraždu?
potrat beru jako vraždu pokud n ení činěn ze zdravotních důvodů... a vy ste mě nepochopili. chtěl sem jen říct, že pacient na fleku co je třeba deset let, má bolesti, ale chce žít, protože život je to jediný co mu zbylo, a rodina se rozhodne, že ať už se teda netrápí...těžko se může bránit. když někdy nemůže ani mluvit...asi sem to špatně vysvětlil.
To asi věru ano. Prve jsi totiž mluvil o neomezené volnosti lékařů v této otázce, vraždách atp. a teď najednou mluvíš o provedení euthanasie v závislosti na rozhodnutí rodiny... I když - ten přiklad co jsi uvedl - představ si sebe jak ležíš 10 let na lůžku, nemůžeš se hnout, nemůžeš mluvit, sám se ani nenajíš - NIC... Tohle ti připadá jako život...? :shock: :eh:
Myslím že vůbec nemáš tušení co takový - byť třeba i jen o něco lepší - stav a 'život' - jak ty říkáš - obnáší.
Ad potrat = vražda - nekandiduješ ty náhodou za lidovce..? :roll: Podrobněji to snad radši ani rozebírat nebudu, jen ti napíši jediné - opět nemáš ani páru o čem mluvíš!

EDIT: 2Neferit - přirovnávat potrat k euthanasii je 'trochu' mimo...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

tak teď si mě setřel, Frosty... :shock:
edit: pokud bych měl takhle žít, tak to tak vezmu a budu tak žít. a doktorů, kterých dělají "eutanasii" je daleko víc. jen se o nich neví. a uzákonění eutanasie by jim jenom sloužilo jako krytí jejich činů. prostě NIKDO nemá právo rozhodnout se, že ukončí něčí život a učinit to.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Killdozer píše:tak teď si mě setřel, Frosty... :shock:
edit: pokud bych měl takhle žít, tak to tak vezmu a budu tak žít. a doktorů, kterých dělají "eutanasii" je daleko víc. jen se o nich neví. a uzákonění eutanasie by jim jenom sloužilo jako krytí jejich činů. prostě NIKDO nemá právo rozhodnout se, že ukončí něčí život a učinit to.
NIKDO? takže, když se sama rozhodnu ukončit život svůj nebo třeba svého nenarozeného dítěte nemám právo? zajímavé.... :?: NIKDO nemá spíš právo v tomhle rozhodovat za mně :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

alexa: No mně je to vcelku jedno - klidně pozabíjej celé své příbuzenstvo a maximálně tak zvednu obočí, když to uslyším - odsuzovat tě kvůli tomu nebudu :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Killdozer píše:edit: pokud bych měl takhle žít, tak to tak vezmu a budu tak žít. a doktorů, kterých dělají "eutanasii" je daleko víc. jen se o nich neví. a uzákonění eutanasie by jim jenom sloužilo jako krytí jejich činů. prostě NIKDO nemá právo rozhodnout se, že ukončí něčí život a učinit to.
Žít? Ehm - myslím, že by jsi se měl naučit rozlišovat pojem 'život' ve smyslu - fungování alespoň základních životních fcí a život jako takový... Ale pokud bys skutečně chtěl nějakých 10 - 20 let 'žít' na lůžku, krmený umělou výživou, neschopen pohybu, s tím že by tě 2x týdně umyly (to v tom lepším případě), nebo ještě navíc ani neschopen komunikace, s každodenními bolestmi - prosím - to ti nikdo nebere...

Nevím proč stále píšeš 'euthanasii' a přitom to pojíš s vraždou. Takže radši ještě jednou - euthanasie NENÍ vražda. Tím že by se legalizovala by se nelegalizovaly tyhle vraždy. To že ti lidé VRAŽDÍ obvykle způsobem který se provádí při euthanasii - to z těch činů nedělá euthanasii!
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

SMRT

Příspěvek od Target »

smrt je krok doneznáma

smrt je krok domů,tam kde doma nikdy není
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: SMRT

Příspěvek od Jab »

Wajgl píše:smrt je krok doneznáma

smrt je krok domů,tam kde doma nikdy není
Nezakládej témata, která už na fóru jsou. Nikdo nemá náladu dělat ti policajta. 8-)
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

jo natom něco bude a jak se říká :dvakrát měř a jednou řež :-)
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
vypité_oko
Sigilan

Příspěvek od vypité_oko »

mám neblahé tušení,že mne dnes smrtka políbí v MoR Café na Dark Funeral-ech,příznačný to název :twisted:
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Obrázek
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

2 vipité oko:jak si na to přišel??rád bych se to naučil :-D
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

wosmahl:staci se slusne zeptat smrte :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

sevencreature píše:alexa: No mně je to vcelku jedno - klidně pozabíjej celé své příbuzenstvo a maximálně tak zvednu obočí, když to uslyším - odsuzovat tě kvůli tomu nebudu :wink:
budu na to myslet, až budu sestavovat svoji obhajobu ;-) 8-) ... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“