Láska, sex a něžnosti
- Swashbuckler
- Sigilan
Alexa & Vlasák: Já teda právě na nezávazný sex moc nejsem (a i kdybych chtěl být tak na to nemám xicht, ani kouzlo pro opačné pohlaví). Já prostě nedokážu být s holkou ke které nic necítím nebo mě jen sex. přitahuje. Rozhodně bych se s ní nevyspal, i když v mém věku si říkám, že na nějaký city už kašlu...
Swashbuckler: no, ač v předchozím příspěvku píšeš "úplně všechny typy", jsem rád, že vím, že "úplně všechny" rozhodně nejsou - a to je zaplaťpánbu jedině dobře 
Ač bych našel pár jednoltivých případů, které by to "úplně všechny" rozhodně vyvracely, nemyslím, že by to byla vyloženě záležitost jednotlivců, ale je to obecné... naštěstí
Myslím, že není žádný věk, ve kterém začít kašlat na city... Myslím, že je jedině věk, kdy s nimi začít...

Ač bych našel pár jednoltivých případů, které by to "úplně všechny" rozhodně vyvracely, nemyslím, že by to byla vyloženě záležitost jednotlivců, ale je to obecné... naštěstí

Myslím, že není žádný věk, ve kterém začít kašlat na city... Myslím, že je jedině věk, kdy s nimi začít...
- Swashbuckler
- Sigilan
No, psal jsem o tom, že si nemyslím, že by všechny typy holek akceptovaly zmiňované avantýry tvého kamaráda. S tím, že znám několik takových, které rozhodně ne, potažmo, že si myslím, že se nejedná pouze o ty jednotlivkyně, které zrovna znám, ale že si myslím, že to platí obecněSwashbuckler píše:Vlasák: Na mě musíš pomlu, to jsem trochu nestihl.
PS: S tim že kašlu na city, to myslim tak, že po mé aféře s jednou dívkou a zhrzenou láasku - psal jsem to tu, už pro mě city nehrajou takovou roli. Což znamená, že když uvidím někoho kdo mě přitahuje nebudu řešit budoucí soužití, apd. hovadiny.

Proti nezávaznému sexu rozhodně nejsem (a párkrát jsem si ho užil), ale jen s kamarádkami - a z podobných týpků (jako psal Swashbuckler ) se mi zvedá žaludek (právě takoví to bohužel opravdu mají nejsnažší
).. 

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 15:19, celkem upraveno 5 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomíná jednu diskuzi, kterou jsme vedli ve skupince na jedné duchovní obnově (nebo to byl kurz osobního růstu?Swashbuckler píše:PS: S tim že kašlu na city, to myslim tak, že po mé aféře s jednou dívkou a zhrzenou láasku - psal jsem to tu, už pro mě city nehrajou takovou roli. Což znamená, že když uvidím někoho kdo mě přitahuje nebudu řešit budoucí soužití, apd. hovadiny.

ad k tomu tvýmu kámošovi - no, nevím, jak to vnímají jeho "úlovky" či jak to nazvat, ale myslím si, že u mě by asi moc neuspěl

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Swashbuckler
- Sigilan
Neferit: Tady se bavíme jako nebe a dudy - jde o to že tenhle kámoš je řekl bych pro opačný pohlavý extrémně přitažlivej typ. A rozhodně to neni žádnej idiot. Ví co dělá a ví co chce. Vždycky řikal, že vážnej vztah a děti chce mít až kolem 40 let. A odolá mu fakt jen málokterá (párkrát jsem to zažil, ale má tak 80% úspěšnost).
Kofi: JJ, maj to nejsnažší - parchanti. A holku u který nevíš jak bys jí oslovil - on k ní přijde a na férovku se zeptá jestli si to nechce rozdat a světe div se, chce.
Jinak obcovat s kamarádkama bych nemohl - jak bysme pak řešili jejich problémy ve vztahu.
Doopravdy mám k tomu zajímavou příhodu. Kamarádka - odvážím se říct krásná holka, taková ta za kterou se všichni otočej. Takže tak skoro po půl roce, co jsem jí poznal jsme se stala docela dobrými kamarády, řešili různý osobní problémy, co rády holky a co rádi my, že. Atp. Když jsem jí viděl poprvé, tak jsem si řikal - ty bláho s tou si to rozdat - to by bylo něco. A kdýž jí znám teď již skoro rok - nikdy bych si to s ní nerozdal. A právě se mi stalo, když se rozešla s přítelem, celej den jsem jí utěšoval, večer jsme si šli sednout a když jsem jí doprovázel domu, začla mě líbat. A já nemohl, prostě to nešlo - bylo to jak bych měl líbat sestru, takže proto s kamarádkama ne.
PS: Pak jsem toho trochu litoval, protože s takovou někam jít, tak byste byli kingové - na druhou stranu já bych se osobně užárlil.
Kofi: JJ, maj to nejsnažší - parchanti. A holku u který nevíš jak bys jí oslovil - on k ní přijde a na férovku se zeptá jestli si to nechce rozdat a světe div se, chce.

Jinak obcovat s kamarádkama bych nemohl - jak bysme pak řešili jejich problémy ve vztahu.

PS: Pak jsem toho trochu litoval, protože s takovou někam jít, tak byste byli kingové - na druhou stranu já bych se osobně užárlil.

Já mam to štěstí že všechny mý kamarádky se mnou vychází dobře,dobře vypadaj a rozdat si to s nima by mi nevadilo,a ony to vědíJinak obcovat s kamarádkama bych nemohl - jak bysme pak řešili jejich problémy ve vztahu. Doopravdy mám k tomu zajímavou příhodu. Kamarádka - odvážím se říct krásná holka, taková ta za kterou se všichni otočej. Takže tak skoro po půl roce, co jsem jí poznal jsme se stala docela dobrými kamarády, řešili různý osobní problémy, co rády holky a co rádi my, že. Atp. Když jsem jí viděl poprvé, tak jsem si řikal - ty bláho s tou si to rozdat - to by bylo něco. A kdýž jí znám teď již skoro rok - nikdy bych si to s ní nerozdal. A právě se mi stalo, když se rozešla s přítelem, celej den jsem jí utěšoval, večer jsme si šli sednout a když jsem jí doprovázel domu, začla mě líbat. A já nemohl, prostě to nešlo - bylo to jak bych měl líbat sestru, takže proto s kamarádkama ne.

- Swashbuckler
- Sigilan
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Třeba se sama sebe ptala...jestli je takových blbů na světě moc a rozhodovala se, že si ten obličej zapamatuje na výstrahu?....kdysi se mi stalo něco podobného...já dotyčného poslala nevybíravě někam....urazil se a po mé další mrazivé odpovědi jsme spolu nepromluvili nějakých dvanáct let ani slovo ( protože máme spol.známe, potkávali jsme se), za poslední rok úspěch asi tak 5 vět...a tak jde čas...jen to už, zdá se, není takový blbec (nebo má dobrou paměť?)Swashbuckler píše:Necro: No zajímavá ..... a odsedla si. Ale stejně když jsem jí pozoroval, furt po něm házela okem. (On je fakt takovej ukrutnej fešák, ne fakt nejsem teplej)

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Swashbuckler
- Sigilan
alexa: To vidíš, jestli je to pohled samičky hodnotící samce nebo nějaký uplně jiný. Prostě po něm i tak jela. Na rovinu - rád jsem s timhle kamrádem kamkoli chodil, protože pokud se na scéně objevila holka, která měla zájem o mě, pak jsem ihned věděl, zda mě při 1. příležitosti nepodvede. Obvzlášť když si vybrala mě a ne jeho, že. 

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Swash: Tohle mi nepříjemně připomíná tu trapárnu z rádia - "test věrnosti". Na mě to někdy někdo zkusit, tak má u mě nadosmrti utrum.
http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Teda.. To je diskuze..
Ad. kamaradky: Jedna noc jo, ale neco delsiho fakt nejde
Ad. swash. kamarad: Taky takovi znam, chce to obrovsky mnozstvi sebeduvery. A obrovsky mnozstvi hloupejch holek (tj. 90% tech hezkych). Bohuzel..
Ad. kamaradky: Jedna noc jo, ale neco delsiho fakt nejde

Ad. swash. kamarad: Taky takovi znam, chce to obrovsky mnozstvi sebeduvery. A obrovsky mnozstvi hloupejch holek (tj. 90% tech hezkych). Bohuzel..
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 13.3.2006 14:25, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Swashbuckler
- Sigilan
Firkraag: Naprostý souhlas s tou rduhou částí, problém je jen v tom, že nejen ty hezké jsou takhle hloupé, často to býva obráceně mnohem horší a všiml jsem si zajímavého jevu - čim ošklivější nebo slizžtější holka, tím větší děvka (abych tak řekl slušně).
Jinak s kamarádkou nikdy. A z kolegyní jak by smet, to mi připomíná že jsem už přes měsíc nepracoval.
Jinak s kamarádkou nikdy. A z kolegyní jak by smet, to mi připomíná že jsem už přes měsíc nepracoval.