Samozřejmě, že to je zcela jinak. Navzájem si pomáhají a tak to má být a jen tak je to správné.

Moderátor: sevencreature
plešoun ne, ale když šla ve školce na karneval za baletku, tak měla na rukou kérky lebky a zkřížených hnátů, draky a podobně (nešlo to kruci smýt ani lihem ani benzinem....nezávadné fixy, prý omyvatelné vodou-ha, ha,ha), teď šla za stepařku a tančila vazbu na Morituri de salutant...není ona po mamince? (a novým hitem jsou strat, které jsem si uváženě nebo ne? pustila k mytí nádobí...)Firkraag píše:alexa: Aby z cerusky nevyrostl nejaky plesoun
hm...a taky queen, vivaldiho, nataliku, radůzu, nohavicu, kryla, helloween, manowar, fleret, brathanki, chinaski, hop trop....a tak dále?....Lerek píše:alexa: moji rodiče taky rádi landu, moje mamka miluje orlíky, taťka spíše vltava tour a neofolk, jsme šťastná rodinka...
spíše muziku staršího data, deep purple, black sabbath, jethro tull, kryl atd...alexa píše:hm...a taky queen, vivaldiho, nataliku, radůzu, nohavicu, kryla, helloween, manowar, fleret, brathanki, chinaski, hop trop....a tak dále?....Lerek píše:alexa: moji rodiče taky rádi landu, moje mamka miluje orlíky, taťka spíše vltava tour a neofolk, jsme šťastná rodinka...
je to můj koníček a baví mě to...jen ty stránky jsou skoro mrtví...sice se připravuje už x-tá verze...já mám v hlavě ovšem vlastní a trochu jinéFirkraag píše:Proc to vlastne vytvaris? Nebo spis komu to budes predvadet? Ja myslel ze je to jen tvuj konicek to na tech strankach..