Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
18 gradusů je u me doma bezna pokojova teplota. Na co si vlastne stezujes?KOFi píše:Stěžuju si na kretény ve vedení naší školy, kteří dneska ráno nebyli schopni v budově zatopit - takže první dvě hodiny jsme ve třídě mrzli při cca 18 stupních![]()
![]()
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
cože, já tu sedím ve 23!Tokkar píše:18 gradusů je u me doma bezna pokojova teplota. Na co si vlastne stezujes?KOFi píše:Stěžuju si na kretény ve vedení naší školy, kteří dneska ráno nebyli schopni v budově zatopit - takže první dvě hodiny jsme ve třídě mrzli při cca 18 stupních![]()
![]()
![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v pokoji většinou kolem 22 a i to mi někdy připadá docela málo.. - ještěže tam mám i termostatTokkar píše:18 gradusů je u me doma bezna pokojova teplota. Na co si vlastne stezujes?KOFi píše:Stěžuju si na kretény ve vedení naší školy, kteří dneska ráno nebyli schopni v budově zatopit - takže první dvě hodiny jsme ve třídě mrzli při cca 18 stupních![]()
![]()
![]()
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 21:59, celkem upraveno 3 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si ještě na to, že se už víc jak týden nemůžu zbavit suchého a dráždivého kašle - a taky na to, že dneska jsem byl ve škole devět hodin a zítra tam musím strávit dokonce deset
A termín odevzdání diplomky se nebezpečně rychle blíží..
A termín odevzdání diplomky se nebezpečně rychle blíží..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 22:58, celkem upraveno 2 x.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis_CG_Thief: Zkus si udělat kávu s citronovou šťávou (stačí i ten uměle vyráběný "citronek" ve žluté lahvičce), pokud nějaký máš, zabírá to v nadpoloviční většině případů.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.