Volná diskuze - archív č. 1
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Kazdej vi jak jsme to mysleli. Takze ANO je to v tuhle chvily nepodstatny.. Kdyz jde holka na interupci tak tomu rikam ze jde na potrat. (tim myslim umeli potrat) A myslim ze nejsem sam. Takze slovickareni myslim neni na miste..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
vše to, co doživotní nemanželský vztah s rozdílem právní a majetkové stránky, nebo-li manželství je a vždy bude víc než žití na hromádce (aneb proč buzeranti chtějí reg. partnerství, že...)Firkraag píše:A co ti manzelstvi da?Lerek píše:ale rozhodně to není zbytečnost, z tohoto výroku se mi chce blít
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Buzeranti chtej dedit.. A myslim ze sem nekde psal ze manzelstvi je jen o penezich..
Edit: Z tohodle je ti na bliti?
Edit: Z tohodle je ti na bliti?

Naposledy upravil(a) Firkraag dne 13.3.2006 18:16, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag:
slovíčkaření? není na místě? No tak to už si asi vážně děláš pr*el...
Ježiš tady se přece nejedná o nějaké holinky/hodinky... Ano - i já jsem věděl že se nejspíš bavíte o interrupci - ale tohle jsou celkem základní věci. A pokud se o něčem takovém chceš bavit, tak by asi nebylo od věci si ty pojmy ujasnit.. Jinak ten tvůj - 'umělý potrat' je blbost - doufám chápeš...

Ježiš tady se přece nejedná o nějaké holinky/hodinky... Ano - i já jsem věděl že se nejspíš bavíte o interrupci - ale tohle jsou celkem základní věci. A pokud se o něčem takovém chceš bavit, tak by asi nebylo od věci si ty pojmy ujasnit.. Jinak ten tvůj - 'umělý potrat' je blbost - doufám chápeš...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
kdepak to je jen vedlejší věc, dědictví jde ošetřit i bez toho, oni chtějí mít svoji obdobu manželství, protože tenhle slib je víc než soužití na hromádce bez trošky zodpovědnostiFirkraag píše:Lerek: Buzeranti chtej dedit.. A myslim ze sem nekde psal ze manzelstvi je jen o penezich..
pokud je manželství o pěnězích, pak dlouhodobé žití na hromádce je ještě více o penězích, protože je vyústěním odmítnutí zodpovědnosti a posazení sama sebe a svého majetku na nejvyšší příčku priorit
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
už jsem ti to jednou napsal, měl bys líp číst a krom toho co jsem napsal v manželství je přítomna jistá zodpovědnost a té se vztah na hromádce byť sebedelší vždy vyhýbáFirkraag píše:Lerek: Porad sem se nedozvedel co mi to manzelstvi da? Neco jineho nez dobrej pocit..
omyl, tam žádná není, protože neexistuje žádná pojistka zodpovědnosti - čili právě vztah na hromádce je jako členství ve skautu a právě tento rozdíl dělá manželství tak nenahraditelnýmFirkraag píše:Ne:-) Zodpovednost je i v nemanzelstvi. To je to sami jako kdyz se prihlasis do skauta. Zivot jde dal! A furt stejne.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag píše:Tak co resis?

I když jsi to třeba myslel tak ''že je přece každýmu jasný vo čem se jako bavíme ne?''.....
Diskutovat o něčem dokáže každý... Vědět o čem diskutuje - to už evidentně ne každého tankuje...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
to je vskutku unikátní zodpovědnost pořídit si společný byt, to se doopravdy rovná manželství!Jab píše:Jasně. Kór když si spolu takový pár pořídí byt apod.Lerek píše:už jsem ti to jednou napsal, měl bys líp číst a krom toho co jsem napsal v manželství je přítomna jistá zodpovědnost a té se vztah na hromádce byť sebedelší vždy vyhýbá![]()
Nechápu, proč by každý musel hnedle skákat do manželství...
hned rozhodně ne(to je totální hloupost, která vede k rozvodům), manželství má být právě završení dobrého a fungujícího vztahu na hromádce
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Firkraag je zase mimo
Ad manželství - manželství je ekonomická jednotka, zabezpečující zdravý vývoj a výchovu dětí
.
Já osobně manželství a dítek chtivé členy populace nechápu, nicméně, je to jejich věc. Asi jim to něco dává, když do toho lezou

Ad manželství - manželství je ekonomická jednotka, zabezpečující zdravý vývoj a výchovu dětí

Já osobně manželství a dítek chtivé členy populace nechápu, nicméně, je to jejich věc. Asi jim to něco dává, když do toho lezou

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.