Já jsem ten ksicht nepoznala Robbie Williamse znám, jsem ho i párkrát viděla na fotce, ale že bych si zapamatovala dvakrát dobře, jak vypadá, to ne mám špatnou paměť na tváře.
Arronax: Hezké
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Tak jsem si taky pořídila novej...
(Ale bez Robbieho Williamse...)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Nemrtvej zabiják z jednoho seriálu. (Lexx, jak jinak.)
Velmi zajímavá (a IMHO pohledná - i když na tom avataru to moc vidět není) postava.
V civilu se to jmenuje Michael McManus, ale silně pochybuju, že by ho tady někdo znal (leda by byl blázen do Egoyanovejch filmů a pamatoval si ho ze Speaking Parts).
Cesare: To je McManus ? Speaking Parts jsem viděla, ale na téhle fotce bych ho nepoznala.
Vampiria píše:Cesare: To je McManus ? Speaking Parts jsem viděla, ale na téhle fotce bych ho nepoznala.
Ono někomu to jméno něco říká? Žasnu a jsem mile překvapena...
No, taky je na týhle fotce zhruba o deset roků starší - a tak trochu šejdrem...