Láska, sex a něžnosti
- Swashbuckler
- Sigilan
Vamp: No uvidíš, ale z jeho sebevědomí dost vychází i jeho charisma. V podstatě nikoho takovýho neznám, krom jeho. A komunikativní je taky dost a spíš kladně. Ale má zajímavou přednost. Lidi se s nim buď chtěj kamarádit a maj ho rádi nebo ne, žádný mezi neni. Prostě buď ho maj rádi nebo ne. A slečny skoro vždy ano. No tfuj, už ho tady nebudu vyzdvihovat. 

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
neživíš se jako dohazovač?Swashbuckler píše:Vamp: No uvidíš, ale z jeho sebevědomí dost vychází i jeho charisma. V podstatě nikoho takovýho neznám, krom jeho. A komunikativní je taky dost a spíš kladně. Ale má zajímavou přednost. Lidi se s nim buď chtěj kamarádit a maj ho rádi nebo ne, žádný mezi neni. Prostě buď ho maj rádi nebo ne. A slečny skoro vždy ano. No tfuj, už ho tady nebudu vyzdvihovat.

Naposledy upravil(a) Sirine dne 13.3.2006 18:46, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju, že na http://www.raketa.cz jsem narazila na nástěnku "Jak nejlíp zkazit první rande". U některých hlášek jsem fakt nestíhala a nestačila se zvedat ze země, kam jsem opakovaně kvůli smíchu padala 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Swashbuckler
- Sigilan
Ajantis: Mno tak to jsem trochu nepochopil?
Ale já se s tím kámošem vídám tak jednou, dvakrát za měsíc a spíš jdeme na pivko jen spolu, prostě pokecat a tak. Takže zalezem do nějakýho pajzlu a vyprávíme historky co se stalo - je to můj nejlepší kámoš, takže do toho jak vede život je mi putna dvojnásob. To co tu píšu jsou historky ještě ze školy a to je tak dva roky zpátky. Teď má ten kluk už celkem dlouho známost - možná se i trochu změnil. Ale to není důležité, důležité je to, že to co jsem tu popisoval je smutná, leč pravdivá skutečnost. A jinak ohledně společnosti, kde se vyskytuju - tak to je převážně dámská společnost, holky z práce apd. Nikdy jsem se moc nekamarádil z klukama. Má to jen jedno mínus - víte o ženách víc než byste chtěli.

Ale já se s tím kámošem vídám tak jednou, dvakrát za měsíc a spíš jdeme na pivko jen spolu, prostě pokecat a tak. Takže zalezem do nějakýho pajzlu a vyprávíme historky co se stalo - je to můj nejlepší kámoš, takže do toho jak vede život je mi putna dvojnásob. To co tu píšu jsou historky ještě ze školy a to je tak dva roky zpátky. Teď má ten kluk už celkem dlouho známost - možná se i trochu změnil. Ale to není důležité, důležité je to, že to co jsem tu popisoval je smutná, leč pravdivá skutečnost. A jinak ohledně společnosti, kde se vyskytuju - tak to je převážně dámská společnost, holky z práce apd. Nikdy jsem se moc nekamarádil z klukama. Má to jen jedno mínus - víte o ženách víc než byste chtěli.

- Swashbuckler
- Sigilan
- Swashbuckler
- Sigilan
Hmm...to mi něco připomíná... Když vyslechneš pár svěření o nevěrách, přičinách a okolnostech...těžko pak vůbec věřit v případný vztah...Swashbuckler píše:Alexa: Pro kluka když už, tak hledajícího trvalejší vztah je to spíš mínus, protože zná gesta a trochu rozpozná co si o ženský dle nepatrných detailů může myslet. A pak když se tedy vydá někam na nějakou akci, ikdyž se mu ta holka líbí, ví co je to za typ a ztratí zájem. No, možná moje smůla.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Řešením je nechodit na diskotéky
a předvídatelný svět plný stereotypů - mainstreamoví homo sapiens, tj. zvířáci, kteří tvoří cca 90% populace, jsou s lehkými odchylkami opravdu snadno předvídatelní 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Swashbuckler
- Sigilan