Láska, sex a něžnosti
- Swashbuckler
- Sigilan
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
když byl v misi? Docela fajn...jen jsem pochopila, že jsme s dětma samostatná jednotka (známá věc...i proto se jich spousta vrací do misí dobrovolně a prakticky hned) a poradíme si celkem v poho, jako vždy (není problém vymalovat, vyměnit jističe, zavolat si opraváře na to, co nezvládnu sama....)navíc, v armádě to u misí funguje tak , že není problém volat domů poměrně často a komunikovat třeba přes net...a že není přítomen fyzicky? na to jsme si zvykli dřív, než do mise odjel (a letos možná pojede taky) 

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Swashbuckler
- Sigilan
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Swashbuckler
- Sigilan
Takže něco jako ve filmech.. - prostě Time Stop a následné zasněné sledování jejích elegantně zpomalených pohybůFrosty píše:...*zasněný pohled*..... Ten pocit je těžko k popsání.. Pokud budu mít čas - možná se ho někdy pokusím slovně blíže specifikovatKOFi píše:Frosty: A čím tě ta dotyčná tak okouzlila![]()
...

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
asi to bude znít cynicky...ale pokud umře v misi, bude ze mně válečná vdova a armáda se pak o mě i děti postará celkem slušně (a lép, než kdyby umřel na třeba na cvičení tady). Jinak, ten strach tu pořád je, jen si ho nesmíš připouštět...Swashbuckler píše:Alexa: Hmm, ale já myslel spíš, že přeci jen může zemřít, ne?

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Swashbuckler
- Sigilan
Alexa: Hmm to je zajímavej pohled. Jinak s tim nepřipouštěnim si to to chápu. Sice je to blbý přirovnání, ale když jezdim freeride na lyžích a jedu na max. v terénu, kde jsem nejel, taky si nepřipouštim že by to m ohlo doslova skončit nejhůř. Tj. skončil bych na vozíčku - nic horšího mě potkat nemůže.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle myšlenku se mi onehdá snažil vnutit jeden pojišťovací agent. Po pár minutách, kdy jsem se mu snažil vymluvit, že mým hlavním snem skutečně není mít 6i pokojový dům s bazéném, 4 auta atd. atd. a on to ne a ne pochopit, jsem už začal být mírně nas...štvaný a dával jsem mu to celkem dost jasně najevo.. To pochopil překvapivě snadnějiSwashbuckler píše:Ale něco přeci chtít musíš, nějaký sen ohledně této problematiky snad máš, ne? Ne že bych ho chtěl slyšet? Ale přeci životem neproplouváš jen tak, bez nějaké touhy?

A co se konkrétně téhle problematiky týče - myslíš tím že každý musí snít kupř. o spokojeném manželství; dobře vychovaných dětech či fungujícím dlouholetém vztahu atd. atd. ? Věz že skutečně každý ne

EDIT: swash: áha

Naposledy upravil(a) Frosty dne 13.3.2006 23:13, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Swashbuckler
- Sigilan
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Touhy těla i duše jistě jsou...ale řekněme, že dost jiné i jinak naplnitelné, než jsou nějaké vztahové a zamilovanostní touhy..a sny........Swashbuckler píše:Ale něco přeci chtít musíš, nějaký sen ohledně této problematiky snad máš, ne? Ne že bych ho chtěl slyšet? Ale přeci životem neproplouváš jen tak, bez nějaké touhy?
Když paní Noc rozpoutá své vlasy
a její kocour lapá po hvězdách
vracejí se dávno mrtví
po stezkách našich snů

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ovšem potkat někoho a prožít si znovu tu zamilovanost...to nemusí být špatné....ovšem ty následky u zadaných (vdaných a ženatých) mohou být asi katastrofální pro všecny nebo jen
pro někoho... 

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No a ono se to nějak vylučuje s tím, co jsem psala v předchozích příspěvcíchSwashbuckler píše:Vamp: Na splnění touhy těla jsou ale jen dvě základní možnosti, buď sám nebo s někým...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?