Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Arthalion píše:Kde najdem svoje heslo na ICQ? :oops:

V hlave? ;-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Arthalion: Tam, kde sis ho zapsal :twisted: na http://www.icq.com by mělo být "forgot your password?" klikni na to, na mail Ti pošlou heslo, alespoň mám ten dojem 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty píše:Běžně uzavíranými předmanželskými smlouvami? :think:
Ale předmanželská smlouva není zas tak špatná. Většina argumentů proti se obhajuje "ty mu/jí snad nevěříš?" Ale to není o důvěře/nedůvěře. Kdo ví, jak to za několik let bude se vztahem/manželstvím vypadat?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Nef: ano, však já neříkám, že je špatná, ale přesně pro ten důvod co jsi uvedla jsem to psal... Je tohle snad ten projev zodpovědnosti v manželství..? Z hlediska ochrany majetku samozřejmě ano to je bez debat :-D, ale jak potom někdo může argumentovat nějakou morální zodpovědností, kterou na na oba 'aktéry' manželství ukládá..? .....když do něj vstupují s myšlenkou, 'že by to mohlo jednou krachnout'..?
Imho manželství (a nejen manželství, ale každý vztah) by měl být založen - krom vzájemné lásky samozř. - také na vzájemné důvěře... Pokud chybí, tak by se to manželství ani nemělo uzavírat..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

pak je takový vztah nekvalitní, když oba do toho jdou s tím, že to krachne
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

jít do něčeho a nepřipustit, že to jednou krachnout může je...taky blbost... 8-) :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Manželství je dnes vztah 2 lidí, který svým účastníkům poskytuje jisté materiální (a pár jiných) výhody a taky v některých zemích jisté nevýhody (debilní starání se o svého ex-partnera). Nic víc.
Diskriminující je imho to, že je dostupný pouze pro heterosexuální dvojice. Souhlasím s tím, že poslední návrh záona o registrovnaém partnerství byl diskriminační. Ale ta diskriminace už tu existuje teď.

Ad interrupce: morálně je to alespoň pro mne věc nelehká. K otázce toho, zda je dítě matčině těle už živý tvor, nemám jasno. Každopádně nesouhlasím s tím, aby např. do 3tího měsíce bylo, a od 3. už ne. I kriterium, že "by bylo schopno přežít bez pomoci inkubátoru" je problematické. Byla-li by ovšem interrupce zakázána proto, že život člověka začíná jeho početím, pak by musela být zakázána ve všech případech, nejen v některých. A to ale dle mého nejni možné - viz případ znásilnění.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

alexa píše:jít do něčeho a nepřipustit, že to jednou krachnout může je...taky blbost... 8-) :-?
do něčeho jako manželství se chodí až když máš větší než velkou jistotu
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Lerek: jistotu máš v životě jen jednu.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Lerek píše:
alexa píše:jít do něčeho a nepřipustit, že to jednou krachnout může je...taky blbost... 8-) :-?
do něčeho jako manželství se chodí až když máš větší než velkou jistotu
ne vždy...doba je holt jiná... :-? 8-) ale co...brečet nad rozlitým mlíkem nemá smysl (vzít hadr a setřít....) :roll:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Myslíš-li Smrt, tak ani tu ne...viz. Sandman - Miláčci Štěsteny :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Sakra, kde já jsem byl, když tahle multidiskuse probíhala? :wall: :doh: 8-) :-D :lol:
Potraty, interrupce, manželství, ICQ (ta Arthalionova vsuvka mě doslova sestřelila z židle :-D ) :lol: .

Ohledně interupce - vzpomínám na jednu fotomontáž jistého anarchistického/punkového (už přesně nevím) plátku, kde byli vyobrazení členové jisté strany se sloganem: "My muži přece nejlépe víme, co je pro ženy nejlepší!", takže tak :lol: .

K manželství jen - jak tu něco podobného zmiňovala tuším alexa - že co se výchovy dětí týče, myslím, že kdyby jste si měli vybrat, jestli chcete žít v "opravdové" rodině s AA (agresivním alkoholikem) nezaměstaným fotrem NEBO s dvěma milujícími se lidmi (třeba i stejného pohlaví) bez oddacího listu / popř. u jednoho milujícího rodiče (rozvod, nemanželské dítě), jistě by jste si zvolili druhou možnost, já tedy určitě ;-) .
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

tak jest :idea: 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, blíží se 40 000. příspěvek na fóru. Tak mě tak napadá, až (jestli) jich bude 50 000, tak už skoro bude důvod k oslavě, ne? :wink: :lol:

Asi si pamatujete ty časy na bonuswebu...

(no jo, tenhle příspěvek asi zavání spamem, ale co :-) )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“