Vampiria píše:Ajantis_CG_Thief: Zkus si udělat kávu s citronovou šťávou (stačí i ten uměle vyráběný "citronek" ve žluté lahvičce), pokud nějaký máš, zabírá to v nadpoloviční většině případů.
tak tenhle hnus zabírá spolehlivě
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Citronek nebyl, ani kluci od vedle nemají, tak jsem se aspoň nadopoval paralenem. Čert ví, jestli to je nebo nejni placebo, hlavně že mi to pomáhá....
Dnes mi na fotbale tak unikátně promrzlo tělo od pasu dolů, že jsem ani nemohl přesně ovládat nohy - dal jsem jim jen konečný cíl a ony se tam za pomoci legrační choreografie a ještě větší bolesti nakonec opravdu dostaly
Ajantis_CG_thief: I pasivním sportem k trvalé invaliditě
Hmm, kdybych si měla stěžovat na své tělo, tak tu sedím do rána naprosto všechny soustavy zlikvidované, co chvíli něco bolí, o občasné neschopnosti občas něco ovládat ani nemluvě a k žalobě jater a ledvin na brutální zacházení s trvalými následky se brzy asi připojí též žaludek .
Naposledy upravil(a) Sadako dne 13.3.2006 23:20, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ajantis_CG_thief píše:Dnes mi na fotbale tak unikátně promrzlo tělo od pasu dolů, že jsem ani nemohl přesně ovládat nohy - dal jsem jim jen konečný cíl a ony se tam za pomoci legrační choreografie a ještě větší bolesti nakonec opravdu dostaly
Promrzlo...? Přece "kdo neskáče, neni sparťan" (tohle se mi vždycky líbilo v tramvaji, kdy ta celá narvaná fanoušky z Letné začala se v duchu tohohle skandování povážlivě houpat a kymácet )
Vlasák: Teď jsem naprosto ospalej přečetl tvůj příspěvek a říkal jsem si, že heslo "kdo neskáče, není tramvaj" je poněkud podivné a vážně jsem se zamýšlel, co tím autor myslel.