Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Swashbuckler: Lepí se a je studený. Navíc zhoršuje stav chodníku, takže sebou nezřídka praštím. A když roztaje, tak utvoří moc hezkou břečku.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 14.3.2006 16:44, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Swashbuckler píše:Vamp: Smipsni byli krutý a sníh je krásnej, což máš proti tomu skvostu přírodních sil.
Krásný????!!!! já už teďka neznám nic jiného než lopatu ! Dnes v noci se mi už zdálo, že jsem si koupil frézu a plamenomet! Obzvlášt jeho krásy vychutnávám zblízka, když sebou švihnu o zem.
holt globální oteplování se projevuje..
Two brothers. One a top FBI agent. The other a brilliant, twisted criminal.
An undying hatred between them. Now, a perfect crime.
And the utimate challenge:
Stop me if you can...
Lerek:
Hmm, takže budu asi dnes o hladu, jelikož do tohoto počasí vážně nepolezu...nechce mi někdo skočit nakoupit ?
Two brothers. One a top FBI agent. The other a brilliant, twisted criminal.
An undying hatred between them. Now, a perfect crime.
And the utimate challenge:
Stop me if you can...