Might and Magic [M&M]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět

Který díl máte nejraději?

Might and Magic Book I
0
Žádná hlasování
Might and Magic II: Gates to Another World
0
Žádná hlasování
Might and Magic III: Isles of Terra
3
3%
Might and Magic IV: Clouds of Xeen
2
2%
Might and Magic V: Darkside of Xeen
2
2%
Might and Magic VI: Mandate of Heaven
31
33%
Might and Magic VII: For Blood and Honor
35
37%
Might and Magic VIII: Day of the Destroyer
9
10%
Might and Magic IX: Writ of Fate
7
7%
Might and Magic IV + V: World of Xeen
1
1%
Swords of Xeen
4
4%

Celkem hlasů: 94

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

raider píše:Momentalne hram M&M7 za temnu stranu.Mam problem.... potrebujem z Oblacneho mesta doniest ,,dzbany premeny,, ...z vycvikovych prostor (to su tie Mlzne steny). Su tam 3 portaly,ktore ma teleportuju do 3 dalsich casti ...takze z kazdej casti som zobral kluc,vratil som sa do hlavnej miestnosti ,pouzil 3 kluce na 3 zamky,dvere sa otvoria a su tam sudy a 1 truhla.Zrejme tam by mali byt tie dzbany premeny.Otvorim truhlu a ......NIC. Je prazdna.Tie dzbany by mali byt tam,alebo su niekde inde schovane?
Ahoj - napiš mi na ICQ 325924611 - tohle je na dlouho, taky se mi to stalo, příčin může být více...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Arkanis píše:Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam
:lol:

Nejlepší obrana je útok. A temným se v útoku nic nevyrovná. K čemu by se bránili, když na 2-3 shrapmetaly dostanou draky, titány a jinou havěť. Sedmička je za světlo o dost těžší (i když zase třeba taková paralýza je super). 8-)
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Koveras: asi to zacnem odznovu. Dzbani nie su kde maju byt a objavili sa aj dalsie chyby.Pri rozmiestneni sosiek na podstavce su dve sochy v pohode a tretia sa tam nechce umiestnit...uz som to preklikal po milimetri a nic.A este jedna chyba na ktoru si nespomeniem. Uz som to pod winxp presiel 3x ,ale toto mi este nerobilo.A to som si usetril pre buduceho licha skoro 300 bodov na temnu magiu. :evil:
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jab píše:
Arkanis píše:Ja som ju hral za temnu stranu, ale pocul som ze za svetlu je to lahsie vdaka obraným kuzlam

Nejlepší obrana je útok. A temným se v útoku nic nevyrovná. K čemu by se bránili, když na 2-3 shrapmetaly dostanou draky, titány a jinou havěť. Sedmička je za světlo o dost těžší (i když zase třeba taková paralýza je super). 8-)
:lol: :lol: Toho jsem si po prvním přečtení nějak nevšiml, ale dobrý.

raider: A dával jsi tu sošku na správný oltář?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Koveras:myslim ze ano.Tie predchadzajuce dva boli drevene...tento v Avlee bol tiez dreveny.Iny podstavec tam nie je,uz som to cele prehladal.Bol na malom ostrovceku.
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Já měl problém sošku umístit v Brakadě. Tam si ji úspěšně umístil? A další je tušim v Tatalii, pokud mě paměť neklame. Jo a ta poslední by skutečně měla být v Avlee.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Brakada a Tatalia boli absolutne bez problemov... iba v Avlee mi to nechce ten podstavec prijat.A ked si mal problemi v Brakade,ako si to potom vyriesil?
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

raider: Je to ten, co je za těma Starodávnýma ještěrama a podobnou havětí, že?
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

No vlastne su dva..jeden dreveny podstavec-ten by mal byt na tu sochu (je na malom ostrovceku) a druhy je na kraji utesu,kde su tie jastery,ale to je kamenny oltar (to je iny quest).
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jj to je oltář s posvěcenou vodou a úkol pro druida.
Ten druhý je na tom ostrůvku obsypaný elementály vody. Jj mělo by to jít. Pokud to nejde, zkusil bych to později, tak jsem to vyřešil i s tou Brakadou.
Plnit jiné questy a po čase se k tomu vrátit.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:

Shrnutí:

lehčí je to o trošku za světlo - je mnohem menší šance, že uděláš chybu, ale platíš za to větší nudou.

za temno je to taky v poho - krom trošku tendenčních hlášek, ale je větší zábava a vzrušení tím, žes přeci jen snáze zranitelnej... je to tedy dost o rychlosti...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun: Hele a zkoušel jsi už pořádně ty shrapmetaly? ;-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:Vallun: Hele a zkoušel jsi už pořádně ty shrapmetaly? ;-)
No, zkoušel, zkoušel - já neříkám, že je to těžké za zlé, ale přeci jne za Dčka se dopředu nacastíš a pak, když na to přijde nic neřešíš a umlátíš draka holejma rukama, aniž by Ti něco moc udělal;) Pokud by ses spoléhal jen na shrapmetaly, musíš se přeci jen dost snažit je všechny ryhcle a efektivně uplatnit;)

- jinak bych je zkusil rád, ale viz dříve - WinXP není MM friendly... - a v devítkách jsem se k nim ještě nedostal:( - nemohu toevřít pevnost Impů:(
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Oni ale mají také dobrá kouzla na partu. Kupříkladu takové pain reflection je lahůdka. A de facto vše, co je v day of protection mohou seslat také. Čili jim v posledku chybí jen Day of Gods. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“