4. prostějovský (olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám jednu špatnou zprávu. Tedy alespoň pro mě je špatná. Pokud se sraz bude konat 1. 4., tak se ho s největší pravděpodobností nebudu moci zůčastnit. 31. 3. odjíždím na konferenci do Lince (Rakousko) a vrátím se nejdříve v neděli 2.
Takže buď změnit termín, nebo beze mě. Já klidně můžu hned další týden 8. 4. Snad.
Takže buď změnit termín, nebo beze mě. Já klidně můžu hned další týden 8. 4. Snad.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To už je podle mě moc blízko ISS a bohužel, stav mých financí není bezedný 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
nj, jenže toho 1./8. je přece jenom víc vzdálený od začátku ISS, takže bych nemusela poslouchat sponzory, že moc utrácímKOFi píše:Neferit: A finanční vydání toho 1.4. by ti nevadilo- Toho 15. by jsi vlastně jenom utratila ušetřené peníze..

http://gh.ffshrine.org?r=23256

Takže nám logicky vykrystalizovaly zatím čtyři reálné možnosti:
- uskutečnit srázek 1.dubna bez Tafifa (nejspíš opět někde v Prostějově, neboť rezervačka kdekoliv v Olmiku bez Tafifovi intervence není příliš reálná)
- udělat sraz 8.dubna v Olomouci bez Ajantise
- uskutečnit pánskou jízdu (bez Neferit) 15.dubna v OL
- nechat to až po PISSu a šetřit zatím penízky
Co vy na to
- uskutečnit srázek 1.dubna bez Tafifa (nejspíš opět někde v Prostějově, neboť rezervačka kdekoliv v Olmiku bez Tafifovi intervence není příliš reálná)
- udělat sraz 8.dubna v Olomouci bez Ajantise
- uskutečnit pánskou jízdu (bez Neferit) 15.dubna v OL
- nechat to až po PISSu a šetřit zatím penízky
Co vy na to

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 16.3.2006 23:41, celkem upraveno 1 x.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nefer: Tak řekni sponzorům o prachy už teď a až je dostaneš, tak jim řekni, že akce byla na poslední chvíli zrušena a odložena na 15.
A jinak souhlasil bych spíše s tím, že se nezůčasním já. Přece byste nechtěli přijít o podobné kousky, jako je Hon na berušku, nebo dokonce pořádat sraz bez tykadel

A jinak souhlasil bych spíše s tím, že se nezůčasním já. Přece byste nechtěli přijít o podobné kousky, jako je Hon na berušku, nebo dokonce pořádat sraz bez tykadel

Hole mágů to nejsou přeludy,