Jinak upozornění pro všechny, kdož mají podobné spády
1. ISS - organizace, aktivity a servis pro účastníky
Moderátor: yenn
- Neferit
 - Šifrovač
 - Kontaktovat uživatele:

Vampi: Štěstí, že nepiju nápoje s obsahem s vyšším obsahem etanolu:lol: 
  První pomoc ovládám, ale nebudu ji poskytovat někomu, koho předtím vykopnu z pokoje 
  takže pokud někdo máte podobné spády, tak máte smůlu 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
No, vy dvě, pak jestli Ave, otočit by se mohla Katt, pokud se včas vrátí z vandru po světě, a zbytek, ten je ve hvězdáchNeferit píše:Když jsme u toho, kolik vlastně bude na sraze osob ženského pohlaví? Pak je totiž dost možné, Vampi, že se setkáme v pokoji(p.s. co vím, tak nechrápu a zásadně po nocích nezvracím
)
Takze diky Frostymu vime zase nekolik dalsich podrobnosti o Radikove.
A jednou z nich je ta, ze tam neni k dispozici projekcni technika (to neprekvapuje), ale ani televizor.
Pokud tedy budeme chtit udelat nejakou rozsahlejsi projekci pro vic jak 10 lidi (spis i mene) bude treba alespon TV, ke ktere by se pripadny notas pripojil.
Zkuste se tedy, prosim, po nejake projekcni technice resp. televizoru k zapujceni poohlednout.

A jednou z nich je ta, ze tam neni k dispozici projekcni technika (to neprekvapuje), ale ani televizor.
Pokud tedy budeme chtit udelat nejakou rozsahlejsi projekci pro vic jak 10 lidi (spis i mene) bude treba alespon TV, ke ktere by se pripadny notas pripojil.
Zkuste se tedy, prosim, po nejake projekcni technice resp. televizoru k zapujceni poohlednout.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.

Tak tady házím abstrakt přednášky/prezentace, která na PISSu jistě bude 
Komiksy
O komiksech jsme prakticky všichni nějak slyšeli a četli, ale ačkoli by nám třeba nebyly proti srsti a některé jsme i přímo četli, zná je pouze málokdo a jejich rozmanitost zůstává skrytá. Co je onou bariérou, která způsobuje, že ač máme zájem o nejrůznější filmy, knihy a hry, poptávka po komiksech zůstává zejména v rovině skalních fandů? Je to cena? Jsou to předsudky? Anebo pouze neznalost žánru?
Kam vlastně komiksy patří v kontextu literatury - a lze je vůbec označovat za literaturu? Pro koho jsou komiksy vlastně určeny a má je vůbec smysl číst?
Odpověď na tyhle otázky, představení několika děl a autorů a stimulace komiksového apetitu, to vše bude na PISSu

Komiksy
O komiksech jsme prakticky všichni nějak slyšeli a četli, ale ačkoli by nám třeba nebyly proti srsti a některé jsme i přímo četli, zná je pouze málokdo a jejich rozmanitost zůstává skrytá. Co je onou bariérou, která způsobuje, že ač máme zájem o nejrůznější filmy, knihy a hry, poptávka po komiksech zůstává zejména v rovině skalních fandů? Je to cena? Jsou to předsudky? Anebo pouze neznalost žánru?
Kam vlastně komiksy patří v kontextu literatury - a lze je vůbec označovat za literaturu? Pro koho jsou komiksy vlastně určeny a má je vůbec smysl číst?
Odpověď na tyhle otázky, představení několika děl a autorů a stimulace komiksového apetitu, to vše bude na PISSu
- sevencreature
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

- Sadako
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Takže, jeden velmi mysteriosní snímek sice na PISS ještě hotov nebude, ale mohu s sebou nabrat pár dokumentů made by pan domácí & friends, garantuji Vám, že něco takového jste ještě neviděli. Dále - ale to jen v případě, že se mi podaří si to odsyslit od různých entit, které to zhusta nemají ani nalezeno sem - bych mohla nabídnout přednášku a promítání na thema "asijské horrory". Bohužel, je to opravdu velice nejisté, musely by se sehnat i některé starší filmy etc., no kdyby se to podařilo...také jest otázkou, jestli to někoho vůbec zajímá:).
Ad komixy - krááá! Jestli něco takového bude, zakrákala bych něco o Vráně a možná i Sandmanovi:).

Ad komixy - krááá! Jestli něco takového bude, zakrákala bych něco o Vráně a možná i Sandmanovi:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.

Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Pan domácí, tedy Pepa? Jak znám jeho hermelínové kulty a hlavního upíra (nebo co to bylo) L'udovíta Štúra, tak se na to rozhodně těšimVampiria píše:Takže, jeden velmi mysteriosní snímek sice na PISS ještě hotov nebude, ale mohu s sebou nabrat pár dokumentů made by pan domácí & friends, garantuji Vám, že něco takového jste ještě neviděli. Dále - ale to jen v případě, že se mi podaří si to odsyslit od různých entit, které to zhusta nemají ani nalezeno sem - bych mohla nabídnout přednášku a promítání na thema "asijské horrory". Bohužel, je to opravdu velice nejisté, musely by se sehnat i některé starší filmy etc., no kdyby se to podařilo...také jest otázkou, jestli to někoho vůbec zajímá:).
Ke komiksům - plánuju kolem toho lehkou domluvu na příštím srazu v Praze. S tvojí účastí kolem Vrány jsem tak trochu předem i počítal
No, vida, že se nakonec vzedmula další iniciativa
- sevencreature
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele: