4. prostějovský (olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
MCZ píše:![]()
![]()
já myslel že tohle je téma o iss a už se vybírá přesný termín, tak se omlouvám za šíření paniky a tímto prosím někoho schopného, ať to smaže

Ne - to je v poho, bo splést se může každý (jen jsem si myslel, že mě v tak časných ranních hodinách už nic nepobaví
Já si na oplátku přijdu něco napsat do ostravského srázku, ok
To je fakt - Pendolinem jsi v OL za chvíli (nebo taky neTafif píše:Ale stejně bys za náma mohl přijet.
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 17.3.2006 0:12, celkem upraveno 1 x.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif, AlieN: no to je taky možný že termín už je danej (ale stejně mě to překvapilo, jsem občas mimo, no
), já jsem prostě na hlavní stránce kliknul na zobrazení nejnovějšího postu, nečetl jsem název tématu a jen tu tak viděl, jak probíráte nějaký termín, tak mi hvizdlo a napsal jsem vlastní názor
. Dneska nějak nejsem ve svý kůži
.
KOFi: no, pokud se chceš za každou cenu pomstít, tak tam klidně něco napiš, ale aby nenastalo deja-vu
.
Nic, tímto končím, už déle nebudu sabotovat vaši organizaci dalšího srázku (už 4.?
, nepřičetli jste si něco navíc?
). Uvidíme se až na ISS
.
KOFi: no, pokud se chceš za každou cenu pomstít, tak tam klidně něco napiš, ale aby nenastalo deja-vu
Nic, tímto končím, už déle nebudu sabotovat vaši organizaci dalšího srázku (už 4.?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: Sponzoři nejsou blbci a navíc mi to nepřipadne správné je takhle oblbovat
V případě srazu bez tykadel - no tak bych je v nejhorším poslala po KOFim
Tímto žádám MCZeta, aby toho nechal, málem jsem se smíchy udusila snídaní
No dovol?
My si nic přičítat nemusíme 
Ajantis: to abychom ho zasypávali zprávami, ať nezapomene koupit baterky
Tímto žádám MCZeta, aby toho nechal, málem jsem se smíchy udusila snídaní
Ajantis: to abychom ho zasypávali zprávami, ať nezapomene koupit baterky
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Maximálně v zamčeném trezoru a pod pohrůžkou okamžité smrti a předtím zničení účesu, pokud se v tvých rukách tykadlům něco přihodí 
Neferit: Neboj - bude to vypadat jako nehoda..

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 17.3.2006 20:42, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Zničení tvého účesu bude taky nehodaKOFi píše:Neferit: Neboj - bude to vypadat jako nehoda..