Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše:....divil by ses, jak dlouho mi při mém prvním setkání s počítačem trvalo, než jsem přišla na to, kde se zapíná :lol: )
Mi připomíná jeden telefonický rozhovor se sestrou (pro upřesnění - 28 let, PC mají doma taky), kdy jsem jí měl vysvětlit, tak na mém PC vytisknout nějaký její dokument.
- tak nejdřív zapni počítač - na bedně to největší kulaté tlaítko, uprostřed, tak ve třetině výšky od spodu
- už jsem ho zapla, ale nic to nedělá...
- nic? ani to nijak nezačalo hučet?
- ne, vůbec nijak to nereaguje
- a je ten počítač zapnutý ve zdi?
- jo, je...
- Ajantis zoufale přemýšlí, co mu zase ten jeho křáp vyvedl, že nestartuje, a po dalších cca 2 minutách zjišťuje, že sestra nezapnula PC, ale zapnula monitor :roll:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis: To mi připomíná sérii článků v Pevnosti - "Profíci radí" - Leonard Medek se tam bavil tím, že popisoval, jak se učil psát na počítači -> a měl podobný problém jako tvoje ségra :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Neferit: Tak skús u brata pozisťovať, ako je to s tým pôvodom toho XP...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Já dlouhodobě používám jednu legální a jednu nelegální kopii XP, leč žádné rozdíly nepozoruju.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Co jsem slyšel, tak některé cracknuté XP skutečně dělají problémy - ty se ale afaik projevují zpravidla hned při instalaci.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

řekl bych, že ME a 98 rulez. problemy v nich sou asi stejný jako v XP, ale XP ti zabrání se v nich vrtat a spravit to. tak to aspoň vidim já. mám ME a nebyl problém. 8-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Killdozer: no, z mé zkušenosti s ME v porovnání jasně vévodí 98. Všeřešící příkaz 'scanreg' při bootování do dosu vyřešil v 98 i jejich klinickou smrt ;-)
XP bohužel nejsou transparentní, což je docela problém, ale zase mají spoustu vyfikundací navíc - příkazy v command-line, které toho mnohdy dokážou docela dost, spousta schovaných nástrojů na instalačním cd, všemožné parametrizace, celkem ucházející logy a možnost dumpů... ale je tam toho možná až moc a moc zanořené na to, aby měl člověk ochotu se tomu pořádně věnovat...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Killdozer: ME je největší shit co nese jméno Windows.

A trvrdit, že 98 jsou stejné nebo lepší než XP je hodně velká naivita (když to řeknu slušně).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

sevencreature píše:Killdozer: ME je největší shit co nese jméno Windows.

A trvrdit, že 98 jsou stejné nebo lepší než XP je hodně velká naivita (když to řeknu slušně).
ty máš linux? :lol:
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Killdozer: Ne, proč? Já mám XP Professional a jsem maximálně spokojený 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Killdozer: v XP stejné potíže jako v 98 a ME? :think:
Obávám se, že buď používáš XP a myslíš si, že jsou to 98, nebo používáš 98 a myslíš si, že jsou to XP :lol:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Killdozer píše:řekl bych, že ME a 98 rulez. problemy v nich sou asi stejný jako v XP, ale XP ti zabrání se v nich vrtat a spravit to. tak to aspoň vidim já. mám ME a nebyl problém. 8-)
Tak to sotva. Musím zaklepat, za tu dobu, co mám W2K bych musel WME přeinstalovat nejmíň dvakrát 8-) . WME jsou fakt nehorázné shity :sick: :-? .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

mám úplně příšernou náladu, nic se mi nedaří, nemám žádnou chuť cokoli dělat a přitom bych se měl učit do školy :-( :-( :-(
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN: Doporučuji na to pár South Parků, možná Tě nepřinutí učit se do školy, ale náladu zlepší každopádně ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

MCZ píše:
Killdozer píše:řekl bych, že ME a 98 rulez. problemy v nich sou asi stejný jako v XP, ale XP ti zabrání se v nich vrtat a spravit to. tak to aspoň vidim já. mám ME a nebyl problém. 8-)
Tak to sotva. Musím zaklepat, za tu dobu, co mám W2K bych musel WME přeinstalovat nejmíň dvakrát 8-) . WME jsou fakt nehorázné shity :sick: :-? .
no tak dobre asi sem to neodhadl :oops: . ale s xp sou ve skole porad problemy a doma s ME vpoho. uz pres rok.(ono xp by muj komp asi neutahl).

Draci doupe ponetu
Zamčeno

Zpět na „Archivy“