Já si pro změnu stěžuju na to, že nám zas blbne komp a tak se bude muset zas přeinstalovat systém
 To už je, ksakru, jak u blbejch na půdě

to prostě není možný, já musím být adoptovaná
  to prostě není možný, já musím být adoptovaná  
  což se dávalo dohromady další hodinu, protože ve snaze komp vyčistit jsem musela nechat třikrát projet test
  což se dávalo dohromady další hodinu, protože ve snaze komp vyčistit jsem musela nechat třikrát projet test  a když se k tomu konečně zase dostanu, tak si zase máti řekne, že je na čase to vypnout - zrovna v okamžiku, kdy jsem se chystala sledovat Pool finále
  a když se k tomu konečně zase dostanu, tak si zase máti řekne, že je na čase to vypnout - zrovna v okamžiku, kdy jsem se chystala sledovat Pool finále  a pak se mi celá rodina diví, že jsem nevrlá a vzteklá - ale jak mám být jiná, když absoulutně neberou zřetel na to, co chci já? nj, já vlastně letos nematuruju
  a pak se mi celá rodina diví, že jsem nevrlá a vzteklá - ale jak mám být jiná, když absoulutně neberou zřetel na to, co chci já? nj, já vlastně letos nematuruju  , jak jsem na to mohla zapomenout
 , jak jsem na to mohla zapomenout  

ach jo, já fakt musím být adoptovaná
  ach jo, já fakt musím být adoptovaná 

Nemám antivir ani spyware, jsem na netu 24/7 a na sebemenší problém jsem nenarazilKoveras píše:Nj brouzdat po netu a nemít antivir (resp. Ad aware apod.), to je jako kudlou do zad

nebo co ti úchylní autoři omezili obchodníky aby maximální cena, za kterou koupí předmět od hráče byla 15 000 (v momentální kapitole, kde se nacházím). Takže čekám na další kapitolu (kde je limit 50 000) a už mě to pomalu štve (jo, mám sice maximálně vylepšenou zbraň a 1 500 000 drobných ve zlatě
 nebo co ti úchylní autoři omezili obchodníky aby maximální cena, za kterou koupí předmět od hráče byla 15 000 (v momentální kapitole, kde se nacházím). Takže čekám na další kapitolu (kde je limit 50 000) a už mě to pomalu štve (jo, mám sice maximálně vylepšenou zbraň a 1 500 000 drobných ve zlatě  ale peněz není nikdy dost, že?
 ale peněz není nikdy dost, že?  )
)Neferit píše:ráno jsem sica byla u pc já, jenomže jsem měla instrukce v kompu do ničeho nerýpat, takže jsem se mohla maximálně brouzdat po netu
 wau - tak tenhle postup mi přijde 'malinko' špatný... (ale to už jste asi zjistili
  wau - tak tenhle postup mi přijde 'malinko' špatný... (ale to už jste asi zjistili  )
)  (nic ve zlém samozř
  (nic ve zlém samozř  )
)

)
 )