Já si spíše říkám, že je škoda, že Booa nelze "přímo použít"... nějak...
Squeek of Boo/Boo's squeek
range:9 meter radius
All enemies in range of squeek must succeed in saving throw with -4 penalty, otherwise they'll be stunned or charmed for 1d4+1round/every 2 minsc's levels.
KOFi píše:Proč dost z vás dodává za jménem Minsca "a Boo" - Vždyt vy tak toho hloupého a otravného křečka prakticky povyšujete na úroveň NPC..
Minsca tedy nemusím a tím méně křečkovo věčné pískání, ale je pravda, že Boo je prostě součástí Minsca, umíte si představit jeho osobnost bez Booa (a potažmo desítek ran do hlavy, které musel hraničář utržit)?
Ač nemaje se Solaufeinem romanci, nedostal meč, neb nějaký Měšíční paprsek jako zvláštní schopnost, 3x denně... Plus jako bonus 2 kouzla v každém levelu. Skoro jako Edwin.
EDIT:
Tak jsem se dočetl v readme že ten paprsek funguje jako podobně jako Sunray, až na to že dává magic damage a léčí členy party...(???)...
Já si spíše říkám, že je škoda, že Booa nelze "přímo použít"... nějak...
Squeek of Boo/Boo's squeek
range:9 meter radius
All enemies in range of squeek must succeed in saving throw with -4 penalty, otherwise they'll be stunned or charmed for 1d4+1round/every 2 minsc's levels.
Co tohle?
to tam je, nebos to vytvořil?;) nebo mod?;)
Elessar píše:Valun- je mila, celkom vtipna a inteligentna a naviac je... no, sestra :) Aj psychicky... ;)
milá? vtipná? inteligentná?
Ty máš nějakou modovanou Imoen? :)
Já ji prostě nerad:(
BTW: hezkej obrázek, ale jsi si jist, že vhodný?;)
Vallun- mensiu vlnu kontroverze moze vzburit, ale vybral som si ho cisto pre jeho postoj k nacizmu (a ze si ho ako osobnost skutocne vazim)... ;) Btw modovanu Imoen nemam
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.