Sny

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, dneska to bylo pro změnu víc snů, ale ten který mi utkvěl nejvíc: pořád jsem plaval v nějakém jezeře pod vodou a lovil ryby harpunou (a divil jsem se, proč se nepotřebuju nadechnou, když akvalung teda nemám - ale bylo to super).

A končilo to tím, že jsem vyrážel na ryby (klasicky s pruty)... Asi to je znamení, že bych měl zase začít lovit :-) Štiky čekají :-P
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 15.3.2006 12:11, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

7c: těď jsem si vzpomněl, že se mi jednou zdálo, jak jsem coby potápěč (bez přístrojů of course, potápění přeci nesnáším ;-) ) prchal před žralokem a nakonec utek (zmátl jsem ho 8-) ). Ohromě realistický sen :lol: .
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

chodit na ryby? tomu říkám trpělivost... :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Na stiky si budeme muset jeste chvilku pockat :-D Hlevne aby uz rozmrz led..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Mě se dneska zdálo, že jsem si nádherně užil - ale není po 22.hodině a i tak bych kazil naši mládež.. :shhh: :angel:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

mne se zdalo, ze sem byl ve skole...ale neco bylo jinak. byl jsem na schodisti z lestene zuly a stal jsem na urovni zeme... z okna bylo videt na dvur... šeřilo se. zářivky jen poblikávaly a já věděl, že ty schody vedou mnohem hloub... věděl jsem, že tam musím jít... na zádech mě příjemně tížil meč.... musel jsem jít dolů a bojovat tam se zlem, aby ostatní mohli žít... udělal jsem krok a tasil. šel hlouběji a denní světlo vystřídaly jen zářivky. náhle přede mnou skupina drowů... cítil jsem bolest, dodávala mi sílu. nenávist a násilí se vydralo na povrch. zabíjel jsem a šel dál... no a pak sen skončil. vlastně to bylo o tom, že sem chodil po schodech dolů a s mečem v ruce kosil drowy... ale ta atmosféra, ten pocit... to bylo jedinečné.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

KOFi: Tak to jsi jeden z těch šťastnějších, u mě skoro nikdy takovejhle sen neměl konce, který bych si přál. :evil: (Alespoň zůstalo prostěradlo suché, že) :twisted:
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Swash: Já se onoho příjemného "konce" sice taky nedočkal, ale rozhodně to bylo lepší než většina mých zmatených psychosnů.. ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

KOFi píše:Mě se dneska zdálo, že jsem si nádherně užil - ale není po 22.hodině a i tak bych kazil naši mládež.. :shhh: :angel:
Hm, tak o tom se mi zdá v poslední době až podezřele často, neví někdo, čím to je? :think:
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Zajimavi.. dneska se mi zdala nocni mura o hurikanu a ted vidim tohle: http://www.novinky.cz/zahranicni/80484- ... larry.html

:-? :-D
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Firkraag píše:Zajimavi.. dneska se mi zdala nocni mura o hurikanu a ted vidim tohle: http://www.novinky.cz/zahranicni/80484- ... larry.html

:-? :-D
takže za to můžeš Ty?.... :shock: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nejspis.. 8-)
Tak o cem si necham zdat dneska?? :twisted:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

tak...možná bych měla nápad...zítra mě čeká nepříliš milý pokec...tak třeba, hm...pouvažuji.... :roll: 8-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

dneska se mi zdálo, že sem jel na koni lesem. byl to listnatý les, plný divé zvěře. před sebou sem uviděl dívku... byla krásná. ale trochu jinak. byla to vnitřní krása. bojovala s orkem. seskočil jsem a viděl, jak ho zabila. v tu chvíli ale jiný napnul luk a vystřelil. pozdě jsem vyskočil, abyh ji strhnul z dráhy smrtícího šípu. ležela mi v náručí a teplo života jí zvolna opouštělo. jmenovala se Elain.pak sem se probudil...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Killdozer píše:byla krásná. ale trochu jinak. byla to vnitřní krása.
Takže na "povrchu" byla vlastně hnusná :?: :twisted: :-D ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“