Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://www.gruselromane.de/vampira/index.htm
Myslím, že tu už o rodokapsech debata byla, tohle je sajta o těch mých nejoblíbenějších
Myslím, že tu už o rodokapsech debata byla, tohle je sajta o těch mých nejoblíbenějších

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem z nedostatku jiné zábavy přečetla jednu z těch knih, co si mamka před týdnem kupovala v Levné knize. Jmenovala se Mezi nebem a zemí...Isabel. Co můžu čekat od mámy - byla to nějaká romantika, ale taková nějaká divná. Předtím, než se vůbec děj trochu rozběhl tam byly 2 série vražd, třetí začala a ona Isabel je psychotronička, která pátrá po vrahovi. Skoro žádná "romantická" událost se tam nestala, ale navzdory tomu, že překlad byl dost kostrbatej, to nebylo zas tak špatný čtení 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Tak som na vaše odporúčania prečítal Deň trifidov .... a nič moc - asi som už prečítal príliš veľa post-apokalyptických sci-fi než aby toto na mňa urobilo nejaký väčší dojem - napísané to je ale celkom dobre - lepší je však Kingov "The Stand" - Svědectví - atmosféra je tam omnoho pochmúrnejšia ako u trifidov. 

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Která z těhle knížek je lepší je dost diskutabilní. Mám rád obě, ale že by svědectví bylo nějak výrazně vychytanější...CrowX píše:Tak som na vaše odporúčania prečítal Deň trifidov .... a nič moc - asi som už prečítal príliš veľa post-apokalyptických sci-fi než aby toto na mňa urobilo nejaký väčší dojem - napísané to je ale celkom dobre - lepší je však Kingov "The Stand" - Svědectví - atmosféra je tam omnoho pochmúrnejšia ako u trifidov.

Paolo Coelho - Rukověť bojovníka světla... Ne normální beletrie, ale spíš "desatero" (rsp. spíš "stotřicetoro"
) pro lidi, kteří jsou ochotni jít za svými sny, nadějí a láskou. S některými věcmi tam nesouhlasím, některé jsou známá klišé, ale převaha zbytku je zcela inspirativní... 
Ale na to, aby si to člověk koupil/sehnal a po chvilce dočtení (není to moc objemné) zjistil, že mu to zcela nic neřeklo - což se imho klidně může stát - je to dost ošidné... tj. nedoporučuji v globálu ke čtení, natož ke koupi, je to takové dost specifické... ale možná spíš k povědomí, že něco takového je

Ale na to, aby si to člověk koupil/sehnal a po chvilce dočtení (není to moc objemné) zjistil, že mu to zcela nic neřeklo - což se imho klidně může stát - je to dost ošidné... tj. nedoporučuji v globálu ke čtení, natož ke koupi, je to takové dost specifické... ale možná spíš k povědomí, že něco takového je

- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Jak mám rád Nicka Hornbyho tak poslední dílo Dlouhá cesta dolů mě moc nezaujala, první polovina a valstně nastavení románu je docela dobré a zajímavé, ale druhá část příběhu čtveřice potencionálních sebevrahů mě teda vůbec nabavila a jen jsem jí přeletěl. Dávám přednost jak Fotbalové horečce, Všem mým láskám a samozřejmě chlapskou Bridget Jonesovou "Jak na věc".
Na o musím říct že už jsem několikrát od shlédnutí filmu četl Jane Austenovou a Pýchu a předsudek a to teda nemá chybu!
Na o musím říct že už jsem několikrát od shlédnutí filmu četl Jane Austenovou a Pýchu a předsudek a to teda nemá chybu!
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Proto doporučuji zajít si do Paláce knih nebo do Domu knihy (či jak se ty dva obchody jmenují), vyzvednout si dotyčnou knihu z regálu, pohodlně se usadit v pohovce či křesílku nacházející/m se tamtéž, knihu si přečíst a pak se rozhodnout co a jakVlasák píše:Ale na to, aby si to člověk koupil/sehnal a po chvilce dočtení (není to moc objemné) zjistil, že mu to zcela nic neřeklo

(pasáž vybrána z mé příručky - 100 způsobů, jak se stát sockou snadno a rychle

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
V rámci semináře o viktoriánský literatuře jsem konečně přečetla Wuthering Heights...
A jako hodně dobrý.
(Takhle nějak má ta správná nefalšovaná milostná romantika vypadat.)
A jako hodně dobrý.
(Takhle nějak má ta správná nefalšovaná milostná romantika vypadat.)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Tak jsem před chvílí zjistil, že i k BGII vyšla oficiální příručka strategie, která žel bohu už není v prodeji.. - neměli jste ji někdo v rukách

Pát těchto příruček jsem si v minulosti koupil (když jsem se chtěl o konkrétní hře dozvědět co nejvíce) a až na výjimky toho rozhodně nelitujuVáš úkol je před tebou, vaše síla spočívá v něm... Návody pro každou úroveň, vedlejší dějové linky a sídla postav odhaleny. Stručný přehled cílů hry. Mapy úrovní z ptačí perspektivy. Mapa důležitých lokací - sledujte svou trasu každou oblastí. Přes 300 specifických akčních vedlejších map a místností. Pouť cestou dobra i zla. Přehled věcí včetně jedinečných předmětů a jejich umístění. Podrobný seznam nestvůr. Kniha je plnobarevná a obsahuje barevný plakát! Kniha má 274 stran.

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 9.4.2006 13:23, celkem upraveno 4 x.