http://scribble.com/uwi/br/brfaq/versions.html
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Pochybuju - maximálně upravili 3. podle 6. I když, pokud máš verzi, na které je napsáno vyrobeno roku 2005 by George Lucas, tak je to možné.
P.S. Nemají tam taky místo zbraní všichni vysílačky?
P.S. Nemají tam taky místo zbraní všichni vysílačky?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já ti věřím - vždyď jsem psal, že jestli to je nějaká verze z minulého roku, tak je možné všechno (ale ten screenshot sem hoďLordArian píše:7c: Chceš zobrazit screenshoot? Je to jasně on, hned vedle starého Kenobiho
A mají tam ty vysílačky místo lightsabres?
P.S. Už se těším na Raiders of the Lost Ark verze 2.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No jako vtip by to ušlo
(jinak ta kvalita obrazu je takhle hnusná?
)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.3.2006 19:56, celkem upraveno 1 x.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bleh, právě mi to protéká přes hdd (někomu to pálím z dvd na dvd) a z té trošky, co jsem viděl, jsem měl skoro dojem, že se dívám na film o ČíněVampiria píše:Kdyby někoho napadlo jít na film Memoirs of Geisha, doporučuji přečíst předtím toto hodnocení japanologa![]()
http://www.nostalghia.cz/myslet-filmem/ ... _gejsa.php
To je bída - zajímalo by mě, jaký film z poslední doby stojí za shlédnutí? Já momentálně nevím o filmu z posledního roku, který bych chtěl vidět - a z těch dřívějších po pravdě taky ne
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpomenu na filmy z minulého roku (2005), které zaujaly mě, tak je to Karlík a továrna na čokoládu, Kletba Bratří Grimmů, Manderlay, Mrtvá nevěsta Tima Burtona a Štěstí. A docela i Lord of War.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 26.3.2006 23:04, celkem upraveno 1 x.