Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

:evil: :evil: :evil: Paráda. Makám na popisu módů do BG, zvednu se od pc, abych si nabrala večeři, mezitím mi k tomu sedne brácha, začne něco provádět, čímž ale komp uvede do stavu kómatu a jediné řešení = restart :evil: :evil: :evil: a můžu to psát znova :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše::evil: :evil: :evil: Paráda. Makám na popisu módů do BG, zvednu se od pc, abych si nabrala večeři, mezitím mi k tomu sedne brácha, začne něco provádět, čímž ale komp uvede do stavu kómatu a jediné řešení = restart :evil: :evil: :evil: a můžu to psát znova :-(
Upřímnou soustrast a příjemné zabijení bráchy :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sákryš, to jsem se zas k něčemu upsala - zítra vstávám před šestou, abych byla před 6:45 u školy a pak se vyráží na přehlídku církevních škol do Oder :roll: Že já se k tomu nechala ukecat :doh:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

To se teda máte 8-)
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

dnes je prostě den blbec a zítra nebude o nic lépe...večer to vidím na dlouhé běhání...nebo skleničku něčeho jako je absinth u kamarádky...smetem všechny problémy někam... :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

alexa píše:nebo skleničku něčeho jako je absinth u kamarádky...smetem všechny problémy někam... :-?
Po absinthu bych tak maximálně smetl sebe a to pod stůl.. :roll: ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 21.3.2006 0:35, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

KOFi píše:
alexa píše:nebo skleničku něčeho jako je absinth u kamarádky...smetem všechny problémy někam... :-?
Po absinthu bych maximálně tak smetl sebe a to pod stůl.. :roll: ;-)
no však o tom mluví ne :lol:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no...absinth není špatný...a nebyl...ale abychom to nepřeháňely, dali jsme jen po sklence a pokračovaly šampáňem...a hlava dnes nebolí...den blbec ale teprve začal.... :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Stazujem si na totalne stupidne ICQ a ich servis. Jednak nemozem zmenit povodne heslo, lebo mi z neznameho dovodu nemozu poslat heslo na mail, ktory v detailoch mam a tiez nemozu spravit nove cislo s mailom, na ktory mi nemozu poslat stare heslo!!!!! Co je to preboha za system??!!! :-x :-x :-x :evil:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Arth: Dyt si on-line..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ale na druhom pocitaci...
Chcem si registrovat nove heslo s novym mailom a ono mi to hodi error!!!!! Arrghhhh!! :-x To su ale sluzby!!
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 21.3.2006 19:38, celkem upraveno 1 x.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Stěžuji si na absolutně zastaralou metodu kontroly studijních povinností na UK MFF pomocí fyzické přítomnosti na studijním. A to mají všechna data elektronicky. Takže z mého šesti denního pobytu v Janských lázních s zalyžuju jenom 3 dny (protože sehnat učitele, aby mi konečně podepsali zápočet do indexu je taky pekelně složitý). A to nemluvím o cenách jízdenek Janské Lázně-Praha a zpět.
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Spolubydlící od vedle si koupil na kolej novou 5.1 reprosoustavu... Pro mne to neznamená nic dobrého :-? Navíc nemá vkus... :-)

No a dneska jsme si po návratu ze školy "na chvilku" zdřímnul a nezazvonil mi budík na mobilu... Pročež jsem zaspal kino. Tak jsem se na toho Nepohodlného těšil :-(
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Nějakým záhadným způsobem se mi vymazala složka záložek na kompu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

EDIT: To nebyl záhadný způsob, já někoho pustím na komp, aby si vybral mail a on si tu instaluje svoji databázi, ó mocné nadprase, u všech kvadruplegiků, co jsem komu udělala??? :evil: :evil: :evil: :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vampiria píše:Nějakým záhadným způsobem se mi vymazala složka záložek na kompu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

EDIT: To nebyl záhadný způsob, já někoho pustím na komp, aby si vybral mail a on si tu instaluje svoji databázi, ó mocné nadprase, u všech kvadruplegiků, co jsem komu udělala??? :evil: :evil: :evil: :evil:
to je na zabití 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“