Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria: A jak chceš zastavit třeba vnitřní krvácení (což je v podobných nehodách řekla bych celkem běžná záležistost)? Navíc můžeš mít první pomoc našprtanou, jak chceš a v okamžiku krize to s tebou prostě švihne.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria: Jj, to ja jasné. Problém jsou ty zaklíněné nohy (krvácení z nich - a ještě samozřejmě vnitřní krvácení :-? ). U té havárky měl jeden pasažér taky nohy zaklíněné mezi sedačkou a předním sedadlem a přitom vyčníval horní polovinou těla z dveřního okénka :shock:

Edit: Neferit: U téhle havárky pomáhalo docela hodně lidí (ke konci jsem odešel, protože jsem tam spíš překážel - byli tam už zdravotní sestry a záchranáři v civilu) - a s nikým to "nešvihlo". Neříkám, že nejsou lidé, kteří to neunesou, ale takoví podle mě ani pomáhat nezačnou - z těch co znám neváhal nikdo ani na chvilku.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 21.3.2006 20:46, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit: Psala jsem o ruce, ne o vnitřním krvácení, to pochopitelně zastavíš těžko. A jistě, že to s Tebou může švihnout..už mlčím 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Jenom jeste dodam ze ta ruka byla utrhla v rameni.. Takze by se vazala docela tezko kdyz lezel na zadech..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Edit: Neferit: U téhle havárky pomáhalo docela hodně lidí (ke konci jsem odešel, protože jsem tam spíš překážel - byli tam už zdravotní sestry a záchranáři v civilu) - a s nikým to "nešvihlo". Neříkám, že nejsou lidé, kteří to neunesou, ale takoví podle mě ani pomáhat nezačnou - z těch co znám neváhal nikdo ani na chvilku.
Nepsala jsem, že to musí švihnout s každým, navíc tohle už byl školený personál, který má vyzkoušené, co zvládne. Navíc - pokud jsi do krizové situace měl zdravovědu jenom teoreticky, jak můžeš vědět, co uneseš?

Osobně mám ze zdravovědy za sebou nejeden seminář - jeden dokonce zdravotníkem Červeného kříže -> a stejně jsem na testech, kdy jsem měla ukázkově zastavovat tepenné krvácení málem propadla ;-) teď už vím, že hned na začátku nemám přikládat tlakový obvaz ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Krokyn
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

sevencreature píše:Vampiria: Jj, to ja jasné. Problém jsou ty zaklíněné nohy (krvácení z nich - a ještě samozřejmě vnitřní krvácení :-? ). U té havárky měl jeden pasažér taky nohy zaklíněné mezi sedačkou a předním sedadlem a přitom vyčníval horní polovinou těla z dveřního okénka :shock:
A nebyli to dva lidé? :shock:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Krokyn: Ne. Ale dopadl relativně dobře - měl jen zlomené obě nohy (hmm... nebo to byl ten s rozdrcenou pánví :think: - no každopádně to přežil).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Tak sem se zase sral s PC jak idiot, překopával sem wokna, vymejšlel co může bejt s tim shitem když zas nejde net... A ono stačilo vysypat jen z casu tu krásnou vrstvu prachu ze síťovky, no věřili by ste tomu?:D To je konec... :-)
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ach jo...to je "radosti"...ze školy volaly, že dcerunka má čtyricítky :-? ...takže víkendový výlet odpadá...buď roste nebo má chřipku...no, čekají mě noční a paragraf si na uzávěrky vzít nemůžu...no...paráda. Aspoň že v Klokanovi (mat.soutěž) byla ve své kategorii ve škole druhá - a to potěší (jen to ještě neví) 8-)
Třetí den blbec za sebou - to štve :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Dneska mám celej den blbou náladu.Dozvěděla jsem se že mám další zánět hrtanu či co.A ani můj oblíbený seriál mi nezvedl náladu a to je už co říci.ÁÁAACH JOO.Proč je svět tak pitomej když to člověk nejmíň potřebuje? *výraz člověka zralého do Bohnic*
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Krokyn
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

alexa: nic si z toho nedělej, já mám už měsíc blbec
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Krokyn píše:alexa: nic si z toho nedělej, já mám už měsíc blbec
po pravdě je stav "na bodě mrazu" trochu déle (s občasným jako vyjasněním), ale poslední tři dny byly dost husté... ale já už neustupuji, páč není kam, tudíž bude líp (i přes mrtvoly), tak 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Statečně, neohroženě, a bez mrknutí oka sem si oddělal základní desku a možná i HD... Proč já??? Do **** já se na to ******!!!
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

klid.... co se stalo s deskou, ze se ******?
btw, ty stavy trvaleho zatazena dobre znam. :-(
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jeden z mých nej kámošů ze třídy si dneska při tělocviku naštípl kus pánve a při nejhorším mu hrozí až půl roku ležení a tedy i opakování ročníku. Úžasné :roll:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Zamčeno

Zpět na „Archivy“