Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
Tak... dnes som si znova zahral Fallout...
Prešiel som Junktownom - usvedčil a zabil Gizma, zlikvidoval Skullz. Ďalej som prišiel do Hubu. Urobil som všetky questy - asi netreba menovať. Nakoniec som si šiiel do Nekropolisu pre chip. Odovzdal som ho do V13... teraz mám však problém - chcem ísť do Glow-u a nemám Rad-X. V Hube ich nikto nepredáva... v žiadnom obchode...
neviete kde ich zohnať? Bez nich nemôžem pokračovať...

Prešiel som Junktownom - usvedčil a zabil Gizma, zlikvidoval Skullz. Ďalej som prišiel do Hubu. Urobil som všetky questy - asi netreba menovať. Nakoniec som si šiiel do Nekropolisu pre chip. Odovzdal som ho do V13... teraz mám však problém - chcem ísť do Glow-u a nemám Rad-X. V Hube ich nikto nepredáva... v žiadnom obchode...

Pokud si to dobře pamatuji, tak když půjdeš v Hubu z centrální části na východ, dostaneš se do další oblasti, kde jsou dva obchodníci. Jeden je zaměřen na brnění, zbraně a střelivo a druhý na léčebné prostředky a drogy.Yachiko píše:Tak... dnes som si znova zahral Fallout...![]()
Prešiel som Junktownom - usvedčil a zabil Gizma, zlikvidoval Skullz. Ďalej som prišiel do Hubu. Urobil som všetky questy - asi netreba menovať. Nakoniec som si šiiel do Nekropolisu pre chip. Odovzdal som ho do V13... teraz mám však problém - chcem ísť do Glow-u a nemám Rad-X. V Hube ich nikto nepredáva... v žiadnom obchode...![]()
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Yachiko : Raz sa pamätá dobre. Ja len dodám, že odporučenie k vstupu do jeho obchodu (v prípade, že by ťa stále vyhadzoval) ti dá 1. Obchodník so zbraňami v Hube, v tej istej lokácii, 2. Houmlesák čo sa fláka pred Malthese Falconom, alebo 3. Tam proste vletíš, a kým súhlasíš s tým, že z obchodu odídeš, tak stlač barter a veselo nakupuj.....
So mnou nechcel obchodovať, ak som maj reputáciu v hlbokom mínuse.
So mnou nechcel obchodovať, ak som maj reputáciu v hlbokom mínuse.
Heh...
Už si spomínam... od neho som to kupoval aj v minulej hre...
Ale keď som ho dnes našiel ( zabudol som, že to je obchodník ), dotyčný nevyzeral byť príliš ochotný sa rozprávať a už vôbec nie obchodovať. Skušal som za ním ísť dvakrát - prvý krát ma vyhodili a druhý už napadli... takže som ich zabil...
Loadnuť nemôžem, pretože odvtedy už save nemám - medzitým som dorobil questy v Hub-e a bašiel Vodný čip...
Takže čo teraz?

Už si spomínam... od neho som to kupoval aj v minulej hre...
Ale keď som ho dnes našiel ( zabudol som, že to je obchodník ), dotyčný nevyzeral byť príliš ochotný sa rozprávať a už vôbec nie obchodovať. Skušal som za ním ísť dvakrát - prvý krát ma vyhodili a druhý už napadli... takže som ich zabil...

Loadnuť nemôžem, pretože odvtedy už save nemám - medzitým som dorobil questy v Hub-e a bašiel Vodný čip...
Takže čo teraz?

Yachiko : Shit happens.....
Hmm... Možno by sa dalo dačo splašiť pri zacházke do L.A. Boneyardu alebo elegantné riešenie
Vykašlať sa na RadX a v centre Hubu pri knižnici kúpiť RadAway ( cca 4x). Vlez do krátera a urýchlene dakde nájdeš RadX. Potom sa už len stačí vyliečiť. Ak budeš dobrý nemal by si moc rádioaktivity nachytať.
Btw pozri sa či nejaké RadX nemá ten obchodník pri knižnici.

Btw pozri sa či nejaké RadX nemá ten obchodník pri knižnici.
nuke: To nie je elegantné, ale riskantné riešenie... veĺmi riskantné...
Prvú hru som vďaka tomuto nedokončil - nečakal som v Kráteri až takú rádioaktivitu a vliezol som tam bez Rad-X ( neskôr som si nejaké dal )...
Celý Glow som prešiel, ale keď som sa chcel odísť, vždy ma to na pol ceste zabilo - nebolo úniku, nemal som starší save a neostalo mi nič iné len hru rozohrať znova...
Odvtedy sa radiácie "šialene bojím" a ochraňujem sa pred ňou ako sa dá. Takže pravdepodobne to nebudem riskovať a siahnem po zbabelejšom, ale účinnejšom riešení - cez editor si pridám pár Rad-X-ov a zoberiem nejaké peniaze ako keby som ich kúpil... aj keď ma bude hrýzť svedomie...
Ale budem mať aspoň istotu, že hru dohrám...
jedine, že by som zaskočil do LA, ale myslím, že tam Rad-X nemajú. A tiež by mi to trošku narušilo koncepciu hry...
No... neviem čo mám spraviť - "elegantné" riešenie však kvôli zlým skúsenostiam vopred vylučujem...
Prvú hru som vďaka tomuto nedokončil - nečakal som v Kráteri až takú rádioaktivitu a vliezol som tam bez Rad-X ( neskôr som si nejaké dal )...
Celý Glow som prešiel, ale keď som sa chcel odísť, vždy ma to na pol ceste zabilo - nebolo úniku, nemal som starší save a neostalo mi nič iné len hru rozohrať znova...

Odvtedy sa radiácie "šialene bojím" a ochraňujem sa pred ňou ako sa dá. Takže pravdepodobne to nebudem riskovať a siahnem po zbabelejšom, ale účinnejšom riešení - cez editor si pridám pár Rad-X-ov a zoberiem nejaké peniaze ako keby som ich kúpil... aj keď ma bude hrýzť svedomie...

Ale budem mať aspoň istotu, že hru dohrám...

jedine, že by som zaskočil do LA, ale myslím, že tam Rad-X nemajú. A tiež by mi to trošku narušilo koncepciu hry...

No... neviem čo mám spraviť - "elegantné" riešenie však kvôli zlým skúsenostiam vopred vylučujem...
Tak dnes ráno som Kráter prešiel...
Ale nepodarilo sa mi to elegantnou metódou. Najprv som to skúšal - vošiel som do Krátera, použil pár RadAwayov a našiel jeden Rad-X. Ten som použil, ale odolonosť mi to zvýšilo len na 82%, čo nestačí. Chvíľu som po kráteri behal a hľadal ďalší... potom ma napadlo prescanovať sa Geigerovým počítačom, aký lvl radiácie mám...
Preskenoval som sa zhrozil - 895... takže som to mohol hneď zabaliť - na tento postup som proste nemal...
Takže som si editorom pridal pár Rad-X-ov a vyrazil do Glowu... táto misia prebehla už celkom v poriadku. Mimochdom, ďalší Rad-X bol až niekde na 3. poschodí, takže pochybujem, že by som sa k nemu dostal bez toho, aby som neschytal smrteľnú dávku radiácie...
Nemám z môjho riešenia najlepší pocit, ale nič iné mi pravdepodobne neostávalo...
Ale nepodarilo sa mi to elegantnou metódou. Najprv som to skúšal - vošiel som do Krátera, použil pár RadAwayov a našiel jeden Rad-X. Ten som použil, ale odolonosť mi to zvýšilo len na 82%, čo nestačí. Chvíľu som po kráteri behal a hľadal ďalší... potom ma napadlo prescanovať sa Geigerovým počítačom, aký lvl radiácie mám...
Preskenoval som sa zhrozil - 895... takže som to mohol hneď zabaliť - na tento postup som proste nemal...

Takže som si editorom pridal pár Rad-X-ov a vyrazil do Glowu... táto misia prebehla už celkom v poriadku. Mimochdom, ďalší Rad-X bol až niekde na 3. poschodí, takže pochybujem, že by som sa k nemu dostal bez toho, aby som neschytal smrteľnú dávku radiácie...
Nemám z môjho riešenia najlepší pocit, ale nič iné mi pravdepodobne neostávalo...

Jste mě tak navnadili, že jsem uvažoval, zda si Fallout1 nemám stáhnout z http://www.486games.net/ - když jsem ale zjistil, že by byl bez videa, bez zvuku a s nějakou divnou češtinou, tak mě celkem přešla chuť.. 

Yachiko:Akurat som nasiel zopar RadX-ov,takze sa to dalo aj bez editora.
Mohol si ho najst na tychto miestach:
Pohrebisko->kniznica-> 6 ks
Necropolis->Vault->2.poschodie-> 2 ks
Military Base->2.poschodie-> 2 ks
Krater->myslim ze 3ks,tusim 1,3,4 poschodie
Inak ten ochodnik s narkotikami Vance ked som za nim isiel tak nemal na predaj RadX iba RadAway,ale ked som k nemu prisiel za par dni tak uz mal RadX 20 ks.
Este sa tusim nachadzaju zapar v katedrale a urcite som nejake prehliadol, lebo som to hral dost rychlo.
Mohol si ho najst na tychto miestach:
Pohrebisko->kniznica-> 6 ks
Necropolis->Vault->2.poschodie-> 2 ks
Military Base->2.poschodie-> 2 ks
Krater->myslim ze 3ks,tusim 1,3,4 poschodie
Inak ten ochodnik s narkotikami Vance ked som za nim isiel tak nemal na predaj RadX iba RadAway,ale ked som k nemu prisiel za par dni tak uz mal RadX 20 ks.
Este sa tusim nachadzaju zapar v katedrale a urcite som nejake prehliadol, lebo som to hral dost rychlo.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron