Motorismus

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Co vy a řízení..?

Řídím
26
30%
Radši neřídím
1
1%
Řidičák mám, ale nejezdím
13
15%
Řidičák nemám, ale už se na něj třesu
20
23%
Řidičák nemám a dělat si ho nebudu
17
20%
Jezdím bez řidičáku
2
2%
Schumacher je můj mladší bratr :D (závodní jezdec, řidič(ka) z povolání atd.)
2
2%
Nad tímto jsem nikdy neuvažoval
6
7%

Celkem hlasů: 87

Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Já řidičák mám, ale nejezdím, páč nemám auto...a na tank řidičák nemám (vlastně nemám ani tank - kruci) :-? 8-)
A ano zkušenost s tím jak někteří jezdí...sedíc na místě řidiče v autě autoškoly snažíce se naučit řídit jsem nevěřícně koukala, jak me z obou stran naráz předjíždí nějací dva šílenci, co se předjížděli i navzájem...no, můj pokrový křídově bílý obličej instruktor nesprávně vyhodnotil jako pevné nervy....já měla chuť je aspoň přejet...a pak saniťáci - těm říkám vrazi... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ain’t got much money, ain’t got no car
I don’t need transport, don’t travel far!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Dneska me poprve zastavila silnicni kontrola. Dva mlady frajeri.. Dal sem jim doklady a co cert nechtel nejak se mi do nich zamotal papirek a rouc. Na rouci samozrejme obrazek listu :-) Zacali vyzvidat na co to mam. Tak sem rek ze si balim cigara.. Musel sem vyndat vsechny veci z kapes a jeste me prohledali. Nic nenasli (ani nemohli) a prislo na foukani. Neco mi tam vysvetloval a ja nejak neposlouchal. A pak se to stalo :-) Z pusy mi vylitlo "pockej". A to na toho frajera bylo uz moc.. Uz se chystali na povinnou vybavu atd., kdyz nastesti kolem projel vartas plnej cikanu a bez svetel.. Hodili po me doklady a neco zamruceli. Skocili do auta, udelali takovou tu kobrovskou otocku a po dvouch metrech cikany zastavili :lol: Takze dekuji cikanum za usetrenejch par korun ;-)
Jinak ty policajti byli pekny zm*di..
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Firkraag, policajti byli pěkní zmrdi, nebo Ty porušujuš zásady slušného chování?:)

BTW: Já jezdím rád, ale moc se k tomu nedostanu, v rodině máme jedno auto, které okupuje tatínek:/ Ale ty trasy co jezdím, docela znám a vím, kde obvykle chytají cajti. A jelikož máme starou škodovku 120, tak se snažím do oněch míst, kde čekám kontrolu najet těsně za jiným autem a požít jej jako "předskokana":) Zatím to vychází....:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Vallun píše:Firkraag, policajti byli pěkní zmrdi, nebo Ty porušujuš zásady slušného chování?:)
By jsi musel byt u toho :-) Si predstav dva tak 25 lety dvoumetrovi, zamindrakovany policajty. No vychutnali si me..
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Pro ty, kteří ještě nezaregistrovali, že je 1. 7. 2006 :D

http://www.novapravidla.cz
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Doufejme, že tento trend vydrží!, ale sám jsem poměrně skeptický:(

Jinak, ač mám výhrady k formálněprávním apsektům a několika konkrétním věcem, a sám jsem řidič, tak zpřísnění podmínek jedině vítám!
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Vallun píše:Doufejme, že tento trend vydrží!, ale sám jsem poměrně skeptický:(
To je jasny ze to nevydrzi.. To je otazka casu kdy se zase bude jezdit jako driv. Ale lidi s tim moc blbnou.. Jezdej 30 i na padesatce.. Asi se bojej jestli neprehlidli znacku.. Takze pres vesnice jsem tenhle vikend jezdil vic v protismeru nez ne prave strane :-) Jinak uz se zacinam ucit novy testy.. Na moc dlouho to nevidim s bodama..
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Záleží na tom, jestli se body dotknou lidí i reálně. Já za poslední rok potkal policajty jen párkrát a neměřili snad vůbec, takže já můžu jezdit stále stejně a o body nepřijdu. Je nutné, aby cajti byli v ulicích a pak to může mít nějaké výsledky.
Žralok, který štěká, nekouše.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Firkraag píše:To je jasny ze to nevydrzi.. To je otazka casu kdy se zase bude jezdit jako driv. Ale lidi s tim moc blbnou.. Jezdej 30 i na padesatce.. Asi se bojej jestli neprehlidli znacku.. Takze pres vesnice jsem tenhle vikend jezdil vic v protismeru nez ne prave strane :-) Jinak uz se zacinam ucit novy testy.. Na moc dlouho to nevidim s bodama..
Na to by stačilo azřadit pravidlo, jako mají třeba v Hrvatsku, o trestání bezdůvodně pomalé jízdy:) Nicméně pokud alespoň na chvíli zmizí někteří cvoci ze silnic, tak budu rád. a navíc si snad vuědomí, že to za to nestojí a budou jezdit alespoň o chlup slušněji.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Me teda ze ten rok a pul co jezdim staveli jen jednou asi pred tejdnem.. Nic nenasli.. Takze jsem taky klidnej :-) Ale bacha na pristi tejden. Neco se chysta ;-) Davam cechum tak mesic a vse je v puvodnim stavu.. 8-)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

drake127 píše:Záleží na tom, jestli se body dotknou lidí i reálně. Já za poslední rok potkal policajty jen párkrát a neměřili snad vůbec, takže já můžu jezdit stále stejně a o body nepřijdu. Je nutné, aby cajti byli v ulicích a pak to může mít nějaké výsledky.
Nějak rychle jsi zapomněl na těch 11 jednosměrek. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Tokkar píše:
drake127 píše:Záleží na tom, jestli se body dotknou lidí i reálně. Já za poslední rok potkal policajty jen párkrát a neměřili snad vůbec, takže já můžu jezdit stále stejně a o body nepřijdu. Je nutné, aby cajti byli v ulicích a pak to může mít nějaké výsledky.
Nějak rychle jsi zapomněl na těch 11 jednosměrek. ;-)
To byla jen náhoda, že tam zrovna stáli, atkže tohle se nepočítá.
Žralok, který štěká, nekouše.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“