Oblíbená NPC, vaše družina...
- dodo
- Sigilan
a to je jeden z dovodov preco toho chlapika mam velmo rad , ma naozaj perfektne spravene hlaski aj rozhovori (tim narazam na tej jeho kvazi "vijadrovaci stiil"), i ked u mna osobne hlas ziskal sarevok , je to jednoducho postava ktorej nejako nedokazem odolat:)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Vycházejí spolu celkem dobře až na to,že se Korgan Mazzy dvoří a to dost nevybíravěSyf píše:To by mě zajmalo, jak spolu vycházej??Ono 2 řezníky s 5 prof. pointama jsou fajn, když si nesekaj navzájem hlavy...

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že každé ženské, co má trochu rozumu v hlavě, by se to nezamlouvalo

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Zatím hraju jedničku a jsem teprve ve třetí kapitole - a pohybuju se zatím hlavně na jihu a jihozápadě světový mapy, takže jsem parťáků podle všeho potkala relativně málo...
Z těch, který mám, nebo jsem už měla, zatím vede Khalid... To je takový sympatický nesmělý tele...:-]
No a Xan je taky fajn - hlavně ty jeho kecy zbožňuju.
Upozorňuju, že oblíbenost parťáků se u mě jejich užitečností řídí až v poslední řadě... partu obvykle sestavuju velmi nestrategicky, čistě na základě sympatií/antipatií.
Z těch, který mám, nebo jsem už měla, zatím vede Khalid... To je takový sympatický nesmělý tele...:-]
No a Xan je taky fajn - hlavně ty jeho kecy zbožňuju.
Upozorňuju, že oblíbenost parťáků se u mě jejich užitečností řídí až v poslední řadě... partu obvykle sestavuju velmi nestrategicky, čistě na základě sympatií/antipatií.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Moje nejoblíbenější sestava družinky v jedničce byla Imoen, Khalid, Jaheira, Kivan a XanCesare píše:Upozorňuju, že oblíbenost parťáků se u mě jejich užitečností řídí až v poslední řadě... partu obvykle sestavuju velmi nestrategicky, čistě na základě sympatií/antipatií.

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Zatím Xan a Khalid.
Připomínaj mi dvě nejoblíbenější postavičky z Medvídka Pú - Ijáčka a prasátko. (Xan jako Ijáček družiny je celkem jasnej...
) No a to Khalidovo koktání a hlášky typu "There are so many places I'd rather be" jsou úžasně prasátkovský...)
Připomínaj mi dvě nejoblíbenější postavičky z Medvídka Pú - Ijáčka a prasátko. (Xan jako Ijáček družiny je celkem jasnej...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje nejoblíbenější postava z Medvídka Pú byl Tygr
kdo by tak mohl být Tygr družiny?
myslím, že asi Coran. anebo Minsc