Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

raider píše:Inak ten ochodnik s narkotikami Vance ked som za nim isiel tak nemal na predaj RadX iba RadAway
Ten obchodník je nejlepší zdroj, ale Yachiko ho zkušeně zabil :lol:

Jinak jak jsem říkal, tak jsem pokračoval - ale je to děsná nuda - po tradičním vybíjení Deathclaws (powergamerská nemoc :roll: - abych se zvedl z 11. na 18. level :roll:) jsem vystřílel katedrálu a teď už jen vyčistit Military Base. Ach jo. Proč jen je v F1 tolik peněz, vybavení a proč se ti Deathclaws respawnují :-( Na opakované hraní je IMO lepší F2 :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

sevencreature:kde sa parace respawnuju? Co sa tyka tych penazi,tak ich je tam fakt vela.Predam veci za peniaze.Ukoncim rozhovor,zacnem znova a obchodnik ma znova tu istu sumu :-? Knihovnicka ma stale 5 ks z kazdej knihy :roll:
Naposledy upravil(a) raider dne 23.3.2006 17:53, celkem upraveno 2 x.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

raider: Boneyard->Warehouse (každé 2 hodiny - možná i méně, už si nejsem jistý - prostě blbost i z RP hlediska).

Nejde ani tak o peníze (tj. víčka od lahví), ale o fakt, že po vybití Khans jsi za vodou - v tu chvíli stačí zajít do Hubu, koupit Combat Armor, dostat .223 Pistol a už tě nic neohrozí (kromě možná super mutantů s těžkými a energo zbraněmi, ale na ty už stejně budeš mít PA a TPR).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Ale ked v suterene rozbijes ich vajicka a zabijes tu matku paracov tak uz sa nebudu respawnovat.Je to vlastne quest ktory plnis pre gunrunnera Gabriela.
Ja som bol v podstate za vodou skoro hned na zaciatku,lebo pri stasti 9 som natrafil na lokaciu UFOa alien blaster bol moj :-)
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

raider : Ide o to tie vajcia nerozbiť a budú sa ti tam stále objavovať noví ;-)
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

nuke:Ja som to tam vyzabijal a porozbijal vsetko na prvy krat,lebo by som nerobil nic ine len leveloval ;-) Takto som uz pri konci,idem uz za Masterom a som na 14. lvl.
edit:tak teda F1 je skonceny.Spravca vaultu nakoniec dostal to co si zasluzil - s blasterom do oka.
Myron
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Fallout 1 dohratý... zaujímavé, že podobne ako raider som skončil na 14. lvl... :-? ... v prvej hre som mal až 20. lvl... čím to?
U mňa správca blasterom do oka nedostal - celkom rozumiem jeho rozhodnutiu...
Mám na záver jednu malú otázku: Na čo je dobrý Stealth Boy okrem toho, že mi dáva image ducha? :-? :-D
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Umožňuje veľmi dobré využitie sneak skillu - aspoň myslím. :think:
There is a limit to stupidity.
182
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko : opísané z madbrahmíny : Když slunce zapadne, nebo když jsi ve špatně osvětlené oblasti, pohybuješ se jako duch. Tvá schopnost Plížení se v temnu zvýší o +20%.

Požadavky: Plížení 60%, level 6
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

nuke: Thnx... aj keď mi je to vcelku na nič... :-?
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko : Njn zbytočný perk ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ehm... ja som nehovoril o perku... ja som hovoril o tom malom Prsteni, ktorý sa nazýva Stealth boy... ;-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Sneak sa niekedy dá celkom dobre využiť - či už na vyhnutie sa boju, alebo aby sa človek dostal blízko k nepriateľom ak používa melee zbrane - v dvojke je myslím aj nejaký perk, ktorý využíva sneak - niečo ako backstab, ale neviem ako sa volá. (v jednotke myslím nie je, asi?) :think:
There is a limit to stupidity.
182
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Ako hovori Yachiko.Ten stealth boy nie je perk ale akysi hi-tech naramok:
http://raider.wz.cz/stealthboy.png
Len skoda ze je prenho dost male vyuzitie.Maju ho u seba aj mutanti v katedrale. Ja som ho ziskal v specialnej lokacii,kde som obral mrtvolu jedneho nestastnika, ktoremu sa pouzitie stealth boya stalo osudne.
Inak v F1 je dost malo questov a aj nahodnych stretnuti,takze ak hrac nevyuzije moznost nalevelovat si postavu v Boneyard tak skonci okolo 14-15 lvl.
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Yachiko : :doh: kuááá už viem na čo si myslel, ale na ten náramok som moc využitia nenašiel. Si s ním tuším menej detekovatelný pri plížení, ale o tom sa už píše vyššie.
Odpovědět

Zpět na „Fallout“