Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

raider: Tým lvlovaním v Boneyarde si myslel vracanie sa k Deathclawom bez zabitia ich matky?

nuke: Najprv som si myslel, že Stealth boy je niečo výnimočné - jediný som našiel v Kráteri a druhý v náhodnom stretnutí s zou obriou stopou. Zabudol som, že v Katedrále ho majú všetci Nightkini... tam som Stealth boyov našiel toľko, že som sa nimi mohol zayspať, takže som stratil dôveru v jeho využiteľnosť...
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Yachiko:ano,myslel som tychto paracov.Inak zistil som ze ak som chcel v Hube(ineho obchodnika som neskusal) predat ten stealth boy tak stale predavac hovoril ze moja ponuka nie je dobra a pritom cena niekolko krat prevysovala tovar co som chcel kupit (asi nejaky bug) :-?
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

raider píše:Yachiko:ano,myslel som tychto paracov.Inak zistil som ze ak som chcel v Hube(ineho obchodnika som neskusal) predat ten stealth boy tak stale predavac hovoril ze moja ponuka nie je dobra a pritom cena niekolko krat prevysovala tovar co som chcel kupit (asi nejaky bug) :-?
To sa stáva pri všetkom, čo je už parciálne vybité (stealth boy, detektor pohybu a geiger counter... ) je to bug.
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Ked som chcel vo F2 predat detektor pohybu tak mi to v New Rene išlo ale vo Vault City mi pri tom padala hra. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

:think: :think: Si fakt začínám říkat, jestli jsem dítě štěsteny nebo jediný kdo umí s Falloutem zacházet(to je ale blbost) Mě za celou dobu Fallout nespadnul ani jednou
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

LordArian: No zaručené místo pro spadnutí je Fallout 2, Military Base, když necháš Fire Geckos plivat oheň 8-)

Jinak mi F1 ani F2 taky nepadali.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Až na zopár výnimiek/bugov nepadal ani mne. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

7c: Ani tam ne 8-) A dokonce jsem ho vystavoval i takové zátěží jako alt+tab několikrát do minuty nebo třeba věčně save/load (když jsem potřeboval s gauss rifle nutně trefit)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

LordArian píše:7c: Ani tam ne 8-)
Uhm? Vždyť to je oficiální bug. Máš verzi 1.2d?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

7c: To ti bohužel neřeknu, jelikož zrovna Fallout nemám instalnutý. Jsou tu ale tři možnosti:

1. Tuhle verzi nemám (jestli je to ale ta nejnovější -. což zřejmě je, tak to asi padá)
2. Nějakým podivným patchem byla chyba opravena
3. Ani jednou ze třech hraní Falloutu jsem nedovolil geckonům na mě začít plivat oheň

Každopádně mi ta hra nespadla, tím jsem si jistej...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

LordArian: Jo, tak to bude asi ta třetí možnost - než Melchior přivolá Fire Geckos, tak to docela trvá (tj. nesmíš ho mezitím zabít, a přitom se zbavit těch Deathclaws co přivolá :lol:) - no ale celkově se vyplatí nechat ho vyvolat úplně všechno - máš za to skoro 15 000 expů (jen se ti gekoni musí zabít co nejdřív - což není problém, když jsi od něj daleko) :-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Toho šéfe mautantvo v MB vo F2 som zabil bez toho, aby mi vôbec niečo privolal... musel som to tak urobiť, pretože som vtedy ešte nemal poriadnu zbroj a Deathclawovia mi dosť dávali - Sulik mal ochromenú nohu, Gorris bol proti nim prakticky neplatný a Marcus nestačil...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já jsem to tak poprvé taky udělal. Tenkrát jsem ještě nevěděl že počet jejho vyvolaných příšer je omezený a taky záhada se známkami života v rohu mě vůbec netrápila
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

No... ja kdyz se k nemu dostal, tak jsem ho napoprve zabil na jednu ranu... takze se zadni fire geckos nekonali :).
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Ja som tam nanho klasicky nabehol ale ziadny fire g. na mna nenabehli. Skoda mohla byt haluz ;-)
Odpovědět

Zpět na „Fallout“