Potěšení na mé straněVampiria píše:Neferit: Takové ocenění vskutku potěší
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- vypité_oko
- Sigilan
Podpis
Co vás vedlo k tomu, že máte v současnosti právě takový podpis, jaký máte
A čí podpis vám připadá originální či zajímavý
První část mého podpisu (malé písmo) tvoří první slova Robbieho singlu Angels, bez kterého by rozhodně nebyl tam, kde momentálně je - a druhá část jsou dnes již legendární slova Jacka Nicholsona v Kubrickově The Shiningu
A čí podpis vám připadá originální či zajímavý
První část mého podpisu (malé písmo) tvoří první slova Robbieho singlu Angels, bez kterého by rozhodně nebyl tam, kde momentálně je - a druhá část jsou dnes již legendární slova Jacka Nicholsona v Kubrickově The Shiningu
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm... tak ja podpis momentálne vôbec nemám. A čo ma k tomu vedie? Nenašiel som totiž nič čo by bolo hodné prípadne hodiace sa do môjho podpisu. Občas nájdem síce vety-citáty, ktoré by toho boli hodné takého miesta, ale v ich umiestnení tam nevidím účel. Neporebujem mať podpis, ktorý ostatným nemá čo povedať. Nechcem mať podpis "aby som ho mal" ...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v podpisu jednu hlášku Douhlavého Jula z Výpravy do pekel, část songu pirátů z Výpravy do pekel a nakonec i nějakou hlášku odněkud, ani nevím odkud 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
běžně mívám místo podpisu nějaké dvě písmenka abecedy, které mě padnou do oka, nebo tři hvězdičky, tečky...ovšem narazila jsem na citát, který mě zaujal, tak ho teď místo podpisu mám. Dokdy ale, netuším...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...