Tisk aneb noviny & časopisy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: AFAIK objevila a nejednou
No na anarchistické akce ostatně taky
Časopisy nekupuju žádné (teda až na zmíněný Reflex - jak kdy).
AlieN: Dělej to jako já - čti časopisy v knihovně
pLevel občas přečtu taky, ale vesměs je to děsná nuda - koupím ho jedině kvůli plné hře a i tehdy bych ocenil verzi bez časopisu
Premiere kupuje bratr, ale tenhle časopis vyloženě nesnáším, tudíž radši nečtu 
Málem bych zapomněl na Ikarii (taktéž ji kupuje bratr) - jsem pravidelným čtenářem všech jejích rubrik (ne, že by se dalo podle jejich recenzí řídit, ale občas jsou i zábavné) kromě povídek

Časopisy nekupuju žádné (teda až na zmíněný Reflex - jak kdy).
AlieN: Dělej to jako já - čti časopisy v knihovně

pLevel občas přečtu taky, ale vesměs je to děsná nuda - koupím ho jedině kvůli plné hře a i tehdy bych ocenil verzi bez časopisu

Málem bych zapomněl na Ikarii (taktéž ji kupuje bratr) - jsem pravidelným čtenářem všech jejích rubrik (ne, že by se dalo podle jejich recenzí řídit, ale občas jsou i zábavné) kromě povídek

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
noviny nečtu, jen na netu...z časopisů pravidelně jen DigiFoto a podobné a Apetit...když někam jedu, tak do vlaku Marianne (nebo jak se to píše...
-no čtu....spíš to mám k odrazování...a předstírání čtení... jo a když je na dvd nějaká zajímavá hra, tak Level nebo Score...tolik asi k tisku...

-ostatní jen namátkově, spoustu časopisů jsem časem zrušila...

-ostatní jen namátkově, spoustu časopisů jsem časem zrušila...

Naposledy upravil(a) Sirine dne 28.3.2006 7:25, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Noviny čtu, jak je dostanu pod ruku - třeba u Blesku a těch výmyslů se někdy člověk celkem zasměje
Jinak z časopisů čtu celkem pravidelně 100+1, Pevnost (která už značně upadá a uvažujem o tom, že předplatné, které jsme na ni dlouho měli, zrušíme
), Trnky-Brnky a když mi to holky půjčí, tak i nějakou tu "dívčí" trapárnu - Bravo, Dívka a spol. a smíchy u toho nestíhám 

Jinak z časopisů čtu celkem pravidelně 100+1, Pevnost (která už značně upadá a uvažujem o tom, že předplatné, které jsme na ni dlouho měli, zrušíme

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Pravidelně (dávkově... nestíhám většinou číst ze dne na den, a tak je u mě zvykem číst zpětně, takže některá neděle třeba spočívá ve čtení 14 dní starých novin... kdyby jen 14 dní starých
)
Právo (o něm jsem tu několikráte psal... drží si imho nejvyšší objektivitu ze všech)
Sport
--- Pan Bača... jj, Sport jde do háje už delší dobu. Vlastně od té doby, co oficiálně spadli pod vydavatele Blesku
Články téměř o ničem, většina je tam taková bulvárně-senzační vata...
Z časopisů:
Level (mini) skutečně ze setrvačnosti... komínek nepřečtených čísel by už čítal asi dvacet kousků...
Gól... taky ho ale moc číst nestíhám...
Nepravidelně toho čtu dost
Povětšinou spíš cíleně, kdy mě tam zaujme nějaký headline 
ad Pevnost - ta jde skutečně hodně dolu. Upřímně - nicméně i v jejích začátcích mi ani moc nepřišlo, že by byla kdovíjak nahoře. Ale přece jenom tam dřív bylo víc zajímavých článků než je tomu teď. Tam šlo spíš o to, jak dobrého externistu se jim na co povedlo sehnat (jestli vůbec). Záseků, kdy je dle nich DnD moderní pc hra, by se tam našlo taky dost

Právo (o něm jsem tu několikráte psal... drží si imho nejvyšší objektivitu ze všech)
Sport
--- Pan Bača... jj, Sport jde do háje už delší dobu. Vlastně od té doby, co oficiálně spadli pod vydavatele Blesku

Z časopisů:
Level (mini) skutečně ze setrvačnosti... komínek nepřečtených čísel by už čítal asi dvacet kousků...
Gól... taky ho ale moc číst nestíhám...
Nepravidelně toho čtu dost

ad Pevnost - ta jde skutečně hodně dolu. Upřímně - nicméně i v jejích začátcích mi ani moc nepřišlo, že by byla kdovíjak nahoře. Ale přece jenom tam dřív bylo víc zajímavých článků než je tomu teď. Tam šlo spíš o to, jak dobrého externistu se jim na co povedlo sehnat (jestli vůbec). Záseků, kdy je dle nich DnD moderní pc hra, by se tam našlo taky dost

Právo: taky mi přijde, že označení Rudé právo už dávno neplatí a lidi ho říkají jen ze setrvačnosti, pokud si chce někdo přečíst skutečně rudé noviny, ať si koupí Halo noviny, to je mazec
Sport: hlavně články typu "David Beckham si koupil nové spodní prádlo" přes půl stránky s dvoupalcovýma titulkama, to je něco :)
MFdnes: nekupuju, stačí mi idnes, v tištěných novinách se člověk nezasměje nad diskusemi
A jako malý jsem četl ABC :)
Sport: hlavně články typu "David Beckham si koupil nové spodní prádlo" přes půl stránky s dvoupalcovýma titulkama, to je něco :)
MFdnes: nekupuju, stačí mi idnes, v tištěných novinách se člověk nezasměje nad diskusemi
A jako malý jsem četl ABC :)
Už ani Sport nestojí za těch pár korun... než abych si koupil papírové vydání jakéhokoliv média, raději strávím pár chvil na netu a názor o událostech, co mě zajímají, si udělám sám, nepotřebuju k tomu slovní průjem nějakého podřadného pisálka, který před pár měsíci vyšel školu a má pocit, že VÍ, JAK NA TO. Občas se dá snést zahraniční rubrika Týdne, a v pondělí Sport (referáty z víkendových zápasů), ale jinak je to fakt bída. Naše média potřebují nového Peroutku
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius