Noční thread
Taky jsem ho zkoušel, ale po tom, co jsem zjistil, že by mi z toho kontrastu za chvíli odešel i ten poslední funkční zbytek zraku, jsem se ještě rád vrátil k ChroniclesAjantis_CG_thief píše:Jedině subBlack. Nechápu, jak jsem bez něj vůbec mohl někdy žít

Tak dneska ráno jsem spal opravdu jen ty zmíněné dvě hoďky, ve škole jsem chvílemi usínal (nudné přednášky bdělosti zrovna moc nepomáhali

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Práve som si dal pauzu na cígo a idem ďalej hrať... Testujem na Oblivione Kamošovu grafickú kartu. Sťažoval sa mi, že sa mu počas hrania hier reštartuváva počítač, tak sme si grafiky vymenili. Mne sa za 5 hodín nereštartoval ani raz, akurát mi to teraz pred pauzou robilo nejaké divné tiene na obrazovke. Akokeby zostával predchádzajúci obraz, aj keď rozmazaný a pod ním sa vykresliL nový. Ťažko sa to popisuje, ale v každom prípade neviem, čo to má byť, či je fakt tá grafika na prd...
Hovoril mi, že mu to reštartuje aj počas Quake 3, čo by sa normálne pri GF6600 nemalo stávať
Hovoril mi, že mu to reštartuje aj počas Quake 3, čo by sa normálne pri GF6600 nemalo stávať

Naposledy upravil(a) nuke dne 29.3.2006 3:35, celkem upraveno 1 x.