Stěžuji si na tramvaj č. 11. Tedy na její okénka, která se nedala otevřít a mě bylo celé 4 předlouhé zastávky docela zle
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Hlavní je, aby se Ti nedělalo špatně z pohledu do zrcadla
Stěžuji si na tramvaj č. 11. Tedy na její okénka, která se nedala otevřít a mě bylo celé 4 předlouhé zastávky docela zle
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Nejsi sám. Jsem snědla tedy ne ibalgin, ale smažák a zapila to vodou s šumivým multivitamínem a teď mi není dvakrát dobře 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Elessar píše:...ze asi zo desat prispevkov som neodcitoval, ale upravil(a znie to potom dost divne :) )
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem asi promrhal zatmění Slunce - když to mělo být na max, přišel mrak
Snad ještě chytnu aspoň zbytek...
Nicméně, na to zatmění z před šesti nebo kolika let, to nemá... Dav na Náměstí republiky a do toho starý a pomatený prorok vykřikující pasáže z Bible o Apokalypse a vlastní komentáře ala "A na Zem sestoupí pán zla...".
Vypadalo to docela magicky - protože ještě k tomu krátce na to začal hroznej slejvák a mě napadlo schovat se do kostela, kde nebyl nikdo další kromě pěti feťáků
Takže apokalyptická atmosféra par excelence 
EDIT: mrak přešel, úkaz spatřen
Nicméně, na to zatmění z před šesti nebo kolika let, to nemá... Dav na Náměstí republiky a do toho starý a pomatený prorok vykřikující pasáže z Bible o Apokalypse a vlastní komentáře ala "A na Zem sestoupí pán zla...".
Vypadalo to docela magicky - protože ještě k tomu krátce na to začal hroznej slejvák a mě napadlo schovat se do kostela, kde nebyl nikdo další kromě pěti feťáků
EDIT: mrak přešel, úkaz spatřen
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj to bylo super. To zatmění jsem sledoval z jižní moravy - my všichni připraveni s disketami jako filtry a místní babičky, co právě sklízeli nějakou tu úrody nějaké zatmění naprosto ignorovaly. Jen jsem zaslechl jak říkají "Nějaká tma, nezdá se ti?", "Jo, něco říkali, že zapadne slunko či co.".
Naposledy upravil(a) drake127 dne 29.3.2006 13:41, celkem upraveno 1 x.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
sem videl prd, bylo zamraceno. furt leje a asi se vylije reka z brehu. este ze bydlime nakopci.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu