Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

v kanadách se dělá blbě docela dost věcí...i když třeba ringo v kanadách...nemělo chybu...pravda, fotbalisti asi druhý den na hřišti nejásali, hm :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

KOFi píše:EDIT: Ajantis: A zítra, až vyhrajeme v Mladé Boleslavi (a vzdálíme se tak Spartě na dvanáct bodů), budu mít náladu ještě o poznání lepší :!: :mrgreen: ;-)
Tak tohle jsem ještě někdy po půlnoci psal do Dobré nálady.. - teď je to tady, protože (kromě dalších skutečností, jenž mi dnešek celkem úspěšně otrávily) moje milovaná SLÁVIA utrpěla debakl 1:4 :!: :-( :cry:
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

mám fakt skvělou náladu, nejenže mi včera celý večer nejel net a dneska jsem zmeškal cvika z matiky (já debil si zapomněl seřídit budík na letní čas :doh::wall: :-x ) ale navíc tu už tři dny prší :evil: (a to Saw2 včera bylo pěkná nuda :-()
to by mě zajímalo co mě dneska ještě čeká :-?

EDIT: takže teď jsem zjistil že další cvika dneska odpadají, takže jsem se do školy táhl úplně zbytečně :evil:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no...povodně...a pořád prší...a já chtěla na víkend zmizet někam ven...někam do hor (přemýšlet a ťapat a fotit - prostě obyč.relax...)....ách jo...musím vymyslet náhradní program (silný vytrvalý déšť se zmrzlým sněhem není ani v Jeseníkách příliš mňam...)a to se to počasí musí zhnusit zrovna na můj volný víkend tak těžce vydupaný z rodiného času... :-? kruci.... :evil: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dnešní den se ukázal v celé své zbytečnosti - z dvouhodinového semináře nevím téměř nic, bo jsem tam děsně usínal a můj mozek nebyl schopen přijímat jakékoliv podněty, natož si zapisovat, neřku-li zapamatovat. Na přednášku jsem se vykašlal rovnou, noviny si nekoupil, protože měli zavřeno, prázdná DVD nekoupil, protože byla vyprodána... A navíc už se mi ani nechce moc spát :-?
Kdybych prostě v těch 7 radši zalezl do postele, asi bych udělal lépe... Aspoň bych se posilnil na večerní kino a zítřejší brzké vstávání :-(
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Grr vrr, v 15:00 musím vypadat jako člověk (nesplnitelné) a večer se asi ozve bratr. Nejradši bych lehla na matraci a vstala až na podzim :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis_CG_thief píše:z dvouhodinového semináře nevím téměř nic, bo jsem tam děsně usínal a můj mozek nebyl schopen přijímat jakékoliv podněty, natož si zapisovat, neřku-li zapamatovat. Na přednášku jsem se vykašlal rovnou, noviny si nekoupil, protože měli zavřeno, prázdná DVD nekoupil, protože byla vyprodána...
No jediné co ti můžu poradit je začít chodit spát dřív, vstávat taky dřív, chodit do školy, plnit plány a tak vůbec 8-) Do homelesáckého stylu života člověk spadne strašně snadno :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:No jediné co ti můžu poradit je začít chodit spát dřív, vstávat taky dřív, chodit do školy, plnit plány a tak vůbec 8-) Do homelesáckého stylu života člověk spadne strašně snadno :lol:
On je velmi demotivující faktor jednak to, že po nás žádnou účast většinou nechtějí, a druhak to, že většina seminářů a přednášek je zoufale neužitečná :-( Často to jen čtou z knihy, nebo se dělaj zbytečný referáty... v lepším případě.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

koukám - všeobecná depka (a bude hůř...) 8-)
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

alexa píše:koukám - všeobecná depka (a bude hůř...) 8-)
Ty dokážeš povzbudit. :lol:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no...v téhle chvíli ne...bouchá mi pod rukama skoro vše, na co se i jen podívám... :-? aspoň v práci je relativně klid a pohoda... 8-) :roll:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

a aby toho nebylo málo, v Opavě vyhlásili druhý povodňový....a pokud se přelije Kružberk, potěš pánbů...no, už se pytluje písek... :-?
a druhé řešení víkendu (plavat nemusím a nerada) výlet do Prahy taky padl (sestřička jede k našim...) :cry: 8-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Od rana je mi nejak... divne :).
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

necrotising_ píše:Od rana je mi nejak... divne :).
Bude i horšie. ;-) :lol: :twisted:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Arro: aneb "Usmívejte se, bude hůř" ? ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“