Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: To by chtělo masáž Alespoň to údajně pomáhá (ale když jsem viděl, jak kamarádky masírují, tak jsem si to radši rozmyslel - vypadalo to dost nebezpečně - hlavně ten křik ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vampiria: a tušíš alespoň příčinu..? Pokud by měli bolet 'jen tak' - tak je to docela blbé...
Jinak si stěžuji na spoluobčany, kterým nejspíše nějak unikla změna podnebí - oteplení o cca 10 stupňů a dál (a možná ještě více) 'ekologicky' topí... Místo příjemného vzduchu po dešti je venku téměř nedýchatelno
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Frosty: Mám skoliosu a necvičím to, co bych měla, to bude asi tím...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
7c: Občas se o ty jiné masáže snažím, ale má snaha je rezolutně zastavena hned ze začátku - Masérský kurz sice nemám, ale zatím si žádná nijak zvláště nestěžovala..
Podávám stížnost na svůj mobil (toho času ve výkonu služby jako budík). Začal mě předpisově budit a utekl mi sen..zase si ho budu moci leda tak zkusit dozdát
Neferit: Jsem v podstatě kripl co se týče nějaké fysické zdatnosti a zdraví, tak jsem se přírodě opravdu v tomto směru příliš nepovedla...ale já si to vynahradím jinde
POMÓÓÓÓC!!!!! .Máme třetí povodňový stupeň a hrozí nám že se tu řeka do 18:00 vyleje!!!!aáaááá .Mám strach.Ale nejhorší bude že nás všechny do jednoho na sídlišti odpojí od elektřiny
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ave píše:POMÓÓÓÓC!!!!! .Máme třetí povodňový stupeň a hrozí nám že se tu řeka do 18:00 vyleje!!!!aáaááá .Mám strach.Ale nejhorší bude že nás všechny do jednoho na sídlišti odpojí od elektřiny