Heh... školské noviny v nšej škole sú kapitola sama o sebe...
U nás tento pojem predstavuje zdrap, skladajúci sa zo 8-15 papierov, ktorý vychádza v dosť nepravidelných intervaloch. Vyjdú tak 2 čísla po sebe, potom cca 3 mesiace ä a viac ) nič...
O tie 3 mesiace sa rozvešajú po škole plagáty s transparentmi :"ŠUCH JE SPAŤ!!!" alebo "COMEBACK" ( ŠUCH je meno toho "časopisu" ). Potom je rozdaný tzv. predavačom ,ktorý ten zdrap za neuveriteľných 16 Sk nanútia každému koho stretnú... nemyslite si, na mňa ešte nemajú - zatiaľ som to nikdy nekúpil...
A čo obsah? No to by mala byť asi tá najpodstatnejšia vec... no v tomto prípade - verte či nie - tomu tak nie je. Obsah ŠUCH-u nie je obsah. Paiere, ktoré predtým neboli týmto skvostom potlačené mali väčšiu cenu. Na obsahu pracujú tzv. "redaktori", ktorých väčšina patrí do mojej milovanej triedy.
No ale poďme k samotnému obsahu:
Keď otvoríte časopis vždy uzriete nejakž slávnostný príhovor od riaditeľa veľkom comebacku časopisu a iných dosť dôležitých veciach ako napríklad "plánovaná obnova WC na 3. poschodí". Ďalej nasleduje už to, čo vytvorili "pseudoredaktori". Tento obsah nemá nejakú pevnú šalónu ( ako napr. 4 strana - vždy článok ohľadne niečoho týkajúceho sa školy, 5. strana - napr. šport atď... ). Je to zmes toho, čo "redaktorov" do "uzávierky" práve napadne. A zo sú z 99% úplné nezmysly... aby som uvideol príklad:
Vymyslený príbeh o 4 dievčatách, ktoré išli do krčmy a jednu zavraždili na 3/4 malej stránky alebo recenzia na mestské kiná a záchody, prípadne článok s novinkami o Maddone či B. Spears... atď atď...

...
neveríte? Tak neverte, ale ja naozaj neklamem...
A čo sa týka štýlu písania našich redaktorov, tak o ňom radšej pomlčím... zrejme si viete predstaviť už podľa vyššie uvedeného...
Takže zatiaľ stačí - myslím, že sa už smejete/vraciate dostatočne...