Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Opravdu nechápu dementy, kteří nemají nic lepšího na práci, než mi neustále volat na mobil pod skrytým číslem.. - po tom, co jsem hovor tomu dotyčnému přibližně dvacetkrát přijal (aby ho ta sranda stála penízky :twisted: ) a hned položil, ho to snad už přestane bavit :!: :-x :evil:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

A co mu to nepokladat? Treba ti neco chce :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Firkraag: To není poprvé, co se mi něco podobnýho děje.. - když to zvednu, tak s největší pravděbodobností uslyším jen nějaký vytlemený puberťácký hlas (když mi někdo něco chce, tak nemá co volat pod skrytým číslem nebo mi může napsat zprávu 8-) ) :!: :snooty:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

volání pod skrytým číslem jsem provozoval ve 12 letech, pak mě to už nebralo
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Mně to nikdy nějak nefungovalo - Paegas/T-Mobile a 3310/ME45/M65 :-? :lol: Jaké máte operátory? :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

7c: Jak to chodí pod T-Mobile, to sice netuším, ale s Eurotelem a Oskarem mi skytí čísla vždycky fungovalo bez problémů.. 8-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

kofi: a není to admin? ;-)
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

ajajáj...bolí mě celý člověk...tedy stěžuji si na to, že ten můj soukromý trénink nějak bolí... :cry: ... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tímto si stěžuju na přílišnou "sugestivnost" autora knihy "Rudé hvězdy válečného nebe" - když jsem si četla o jednookém pilotovi Dračenkovi, tak jsem si všimla jedné písničky o Iljušinech - "Byl jednou jeden starý Il, na průzkum on chodil" a od té doby se mi každou chvíli stane, že někam jdu a začnu si pobrukovat "Byl jednou jeden starý Il..." Jak já k tomu přijdu? Začínám tou samomluvou trpět víc než předtím :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

ses dala na létání, či co?
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tokkar píše:ses dala na létání, či co?
Já? :shock: já bych byla dobrá jedině jako pilot kamikadze :lol: , abych si sedla do Iljušina... :shock: :shock: :shock: ... to raději spáchám sebevraždu jiným a méně nákladným způsobem :lol:

Ale né, tatík o té knížce něco říkal - resp. o její druhé části -> "46. pluk "Nočních čarodějnic" - no a když už jsem byla u toho čtení, tak jsem to šmahem přečetla celý :-) a od té doby si furt prozpěvuju o Iljušinech :-?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Stěžuju si na stránky http://portal.mpsv.cz/sz , které jsou z důvodu údržby nepřístupné zrovna ve chvíli, kdy na nich něco potřebuju.. :-( - Kdo po páté hodině pátečního odpoledne ještě pracuje :?: :shock: :-?
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

kofi: nikdo, musíš počkat do pondělí :lol: ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

KOFi píše:Stěžuju si na stránky http://portal.mpsv.cz/sz , které jsou z důvodu údržby nepřístupné zrovna ve chvíli, kdy na nich něco potřebuju.. :-( - Kdo po páté hodině pátečního odpoledne ještě pracuje :?: :shock: :-?

no a pondělí je zítra... :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

alexa píše:
KOFi píše:Stěžuju si na stránky http://portal.mpsv.cz/sz , které jsou z důvodu údržby nepřístupné zrovna ve chvíli, kdy na nich něco potřebuju.. :-( - Kdo po páté hodině pátečního odpoledne ještě pracuje :?: :shock: :-?

no a pondělí je zítra... :lol: 8-)
Už od včerejška to naštěstí opět funguje.. 8-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“