Tak jsem zalomil kouření. Náhodou jsem si koupil místo obyč vembloudů ty "supr lajt" a tak blbě mi ještě nebylo. Od té doby nemůžu cigaretu ni cítit...
Dan Sefe: Podobně odnaučil otec mého kamaráda syna kouřit: Koupil kartón nějakých nic moc cigaret,zavřel se se synem v pokoji a nutil ho,všechny je vykouřit. Kámoš se z toho pak pozvracel,dostal teplotu,ale od té doby nekouří
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Firkraag píše:Tak jak na tom jste? Já jsem kuřák. Co kouříte? Já Startky. Jak dlouho kouříte? Já 4 roky. Baví vás to? Mě jo. Chcete přestat? JÁ CHCI!!!!
Fajčím - Marsky - cca. 7 rokov - Baví ma to - Nechcem prestať
Firkraag píše:Tak jak na tom jste? Já jsem kuřák. Co kouříte? Já Startky. Jak dlouho kouříte? Já 4 roky. Baví vás to? Mě jo. Chcete přestat? JÁ CHCI!!!!
Fajčím - Marsky - cca. 7 rokov - Baví ma to - Nechcem prestať
Rakovina plic potom taky potom nebude chtít přestat
Arronax píše:Fajčenie je somarina, teraz sa možno smejete, ale o pár rôčkov vám nebude všetko jedno...
No napríklad minule som ráno vstal s takou ťažobou na hrudníku, že som si myslel, že mi nenabootovalo srdce , takže u mňa sa to už začína prejavovať. Prestať nechcem len preto lebo viem, že sa mi to nepodarí