Aliens vs Predator, AvP 2

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Fryn
Sigilan

Aliens vs Predator, AvP 2

Příspěvek od Fryn »

Líbily se vám předchozí díly této, podle mě :-) , jedné z nejlepších FPS ? Já jelikož docela žeru filmovou předlohu, jsem oba díly měl dohrané docela rychle a tak teď jen nedočkavě čekám až se konečně objeví třetí díl (vím jen, že se na něm pracuje, ale nějaké pořádné info se samozřejmě neobjeví :-? ). Tohle taky asi bude jediná hra, která mě zase po delší době donutí upgradovat počítač :-D .
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: AvP 3

Příspěvek od sevencreature »

Fryn: Jestli ho dělá zase Monolith, tak se 1) není na co těšit a 2) ten počítač to bude chtít upgradovat určitě :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

Nesouhlasím. AvP 2 byl skvělý, mnohem lépe řešený než první díl, víc mě to vtáhlo. Kdybych si odmyslel v prvním díle ty filmové reálie a atmosféru, tak jediné co by z toho zbylo je zběsilá střílečka (případně běhačka) a to mě zase tak nebere. Tím nechci říct, že by první díl byl špatný naopak je výborný, ale já mám o takový malikantý kousíček raději jeho pokračování :-) . Takže mně je docela jedno jestli to udělá znova Rebelion nebo Monolith, i když v případě Rebelionu by to mohli trochu okořenit těmi věcmi co se mi líbí na dvojce.
Stejně by mě zajímalo o čem ta trojka nakonec bude.
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Fryn: Aha, mně přišla jednička mnohem, mnohem lepší než dvojka ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

No každý má prostě jiný názor (ale jsem rád, že se ti líbí alespoň jednička :-) ).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Já jsem neřekl, že se mi dvojka nelíbí, jen že jednička je podle mě lepší :wink:
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

No já spíš reagoval na tu poznámku ohledně Monolithu, zatím mi ty věci od nich nepřipadaly zase tak hrozné.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Fryn: Ok, abych to ještě víc upřesnil - AvP 2 se mi vcelku líbila, ale ne až tak moc, abych se těšil na pokračování v podobném duchu.

Hry od Monolithu mi v poslední době přijdou docela dobré (No One Lives Forever, F.E.A.R.) - i kdy třeba Tron mě nějak nenadchnul.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Mne sa AvP2 nepáčil hlavne z dôvodu enginu, ktorý tam bol použitý - taká blbá grafika (pocitovo) a ani ako hra sa to nevyrovná AvP1 - takže ak bude AvP3 ako 2 (čo s najväčšou pravdep. bude) tak sa nie je na čo tešiť. 8-) AvP 1 v najbližšej dobe plánujem znova rozohrať. :-D
There is a limit to stupidity.
182
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

2 byla lepší alespoň už jsem si nepřipadal že predátor je nesmrtelný (bráno s nadhledem)
Proč žít, když můžeš zemřít.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ani v 1 nebol nesmrteľný - resp. bol ale iba na training - realistic alebo directors cut boli o niečom inom. 8-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

V AvP 2 mi to za Predatora přišlo paradoxně nejtěžší (hlavně syntetici a jejich sniperky).

Za Aliena to bylo v pohodě (až na tu misi, kdy jsi musel zničit bomby v Úlu - to bylo bez savování maso).
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Můj Predator v AvP 1 není nesmrtelný ani na trainig :lol: jinak se přidám k těm, co mají radši jedničku - tu hraju i teď a je imho nepřekonatelná. Ta ATMOSFÉRA, grafika, zvuky, nápad - prostě hra na špičce mé top ten stříleček 8-) . U dvojky se mi moc nelíbila grafika, ani celkové provedení hry...prostě už to nebylo ono :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj presne o tom to je - o pocite z hry - kým v 1 som sa skutočne bál tak v 2 asi nebol jediný moment, ktorý by ma nejako vystrašil - najhlúpejším počinom v 2 je zmena alienovho pohľadu (už to nie je ono), a hlavne ich pohyb - priznám sa, že AvP2 som za mariňáka nedohral, lebo ma to prestalo baviť.
182
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

Tak já se bál u AvP 2 stejně, někdy i víc než v prvním díle. Víc mi to připomínalo film a celkově to bylo živější (aspoň nějaký pocit z toho, že tam člověk není sám a jde s ním celá jednotka, něco podobného i u ostatních ras, nebyl to jen šílený úprk a vymlácení snad celého alieního hnízda jedním mariňákem s neuvěřitelným štěstím ;-) , atd...), ale už toho nechám, na každého to pokračování prostě působí jinak a já ho beru jako o něco dodělanější a povedenější :-) . Zase ale musím souhlasit s tím, že ten Alienův pohled už opravdu není tak dobrý jako v jedničce a stejně tak rychlost, jeho největší zbraň, se také někam vytratila. To, že mi v multiplayeru stíhal nějaký podřadný predátor :-D (tyhle potvory opravdu nemusím, jediný z těch tří to bere jako zábavu) mě teda moc nenadchlo. O AvP 3 si udělám obrázek až vyjde.
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“