AlieN píše:na potvory se vykašlat a zaůtočit hned na něj
To jsem zkousel A nekolikrat ale vyrtvam a zkusim to znova:) Pac tech pet + on co do me rube je na meho solo hrdinu docela kotel:)
Bezproblemu zabiju prvnich pet a 2x pet ale to ja tak vse A kdyz rubu hned do nej tak jsem se nejdal dostal k injury:(
Ale co jdu do zkouset:) Dam si na to hodinu a uvidim:))
Zdar všichni! Nevíte někdo jak se mam dostat do 4. patra ve Strážcovi tvrzi? Dostal sem se do třetího, mam dva kameny (na třpytivé žezlo) a nevim, kde mam najít ten třetí. Taky sem se tam DOST ztratil a hodila by se mi alespoň "malá" nápověda (mam na mysli co je kde, jakym portálem se kam dostanu atd.). Díky...
Ten třetí kámen najdeš u jednoho démona na konci bludiště a u něj je taky portál do dalšího patra. Na to aby ses neztrácel v tom bludišti je nejlepší nakreslit si mapku.
Cau
Jsem ve druhem patre patre od vrchu ale nikde nemuzu najít zezla k tomu vchodu.Vsechny vzdušny ementáyi jsem vybila,ale nic se neděje.Udělala jsem něco špatně?
M.a.j.a.j.a: pokud si dobře vzpomínám, tak by mělo to vzdušné žezlo z jednoho elementála vypadnout... A jestli se pletu, tak je stejně určitě v té stejné místnosti jako ti elementálové...
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
M.a.j.a.j.a píše:Cau
Jsem ve druhem patre patre od vrchu ale nikde nemuzu najít zezla k tomu vchodu.Vsechny vzdušny ementáyi jsem vybila,ale nic se neděje.Udělala jsem něco špatně?
Určitě jsi prošla všechny laboratoře?
V každé laboratoři je stvoření, které má část žezla otevírající klec Barevného démona.
Tak to žezlo z té vzdušné laboratoře prostě nikdo není:(
A jak můžu získat to žezlo z té slizové laboratože pořád z té břečky vylézaj něajký potvory a nic se neděje.
Předem dík