Oblíbená NPC, vaše družina...

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která NPC jest vaše nejoblíbenější?

Aerie
26
10%
Anomen
3
1%
Cernd
2
1%
Edwin
19
7%
Haer'Dalis
10
4%
Imoen
32
13%
Jaheira
18
7%
Jan
24
9%
Keldorn
4
2%
Korgan
12
5%
Mazzy
5
2%
Minsc
37
15%
Nalia
5
2%
Valygar
10
4%
Viconia
24
9%
Yoshimo
4
2%
Sarevok
20
8%

Celkem hlasů: 255

Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Minsc je sice docela fajn (takovej blbější Sulik), ale...no...nějak moc jsem odkládala cestu do gnollí pevnosti a už ho v družině nemám...:-/ Stejně bych ho asi vyměnila...
Akorát mě nakrklo, že musel zberserkovatět zrovna v tý poslední lokaci před pevností. (Loadovala jsem mockrát, ale pokaždý to dopadlo stejně.)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Cesare píše:Akorát mě nakrklo, že musel zberserkovatět zrovna v tý poslední lokaci před pevností. (Loadovala jsem mockrát, ale pokaždý to dopadlo stejně.)
To mi udělal taky - akorát, že mně to udělal na mostě v lokaci Gnollí pevnosti :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Cesare píše:Akorát mě nakrklo, že musel zberserkovatět zrovna v tý poslední lokaci před pevností. (Loadovala jsem mockrát, ale pokaždý to dopadlo stejně.)
tak tohle mi udelal Edwin :-x
Mr.DAN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.DAN »

moje grupa : Moje maličkost :) imoen, jaheira, keldorn, minsc, sarevok - kapku víc na boj než na kouzlení
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Mr.DAN píše:moje grupa : - kapku víc na boj než na kouzlení
no to zalezi na tom za co hraje tvoje malickost ;-)
Mr.DAN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.DAN »

mág...zapomel sem dodat :) nj kompenzuju :) co vy ostatni?? jaka je asi best vyvazena skupina???
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Mr.DAN píše:mág...zapomel sem dodat :) nj kompenzuju :)
tak to je na kouzleni v pohode, zvlast s Keldornem - zrusi ochrany a pak uz vsechno jen urubes :-)
Mr.DAN píše:jaka je asi best vyvazena skupina???
neee, uz je to tu zase :-x ... :lol: :lol:
(kazdy si mysli neco jineho a dohrat se to da se vsema ) ;-)
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Mr.DAN píše:jaka je asi best vyvazena skupina???
Hraju to poprvý, takže nevim... Ale já většinou na vyváženost docela prdim...:-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Mr.DAN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.DAN »

AlieN píše:
Mr.DAN píše:mág...zapomel sem dodat :) nj kompenzuju :)
tak to je na kouzleni v pohode, zvlast s Keldornem - zrusi ochrany a pak uz vsechno jen urubes :-)
jj keldorn je na tohle výbornej zvlášť proti lichům, jinak ja hraju bg2 po 3. a zatím se mi nejlíp hrálo s takhle složenou skupinou, i když je bez klerika (kterého z části supluje jaheira)
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Z hlediska povolání(bez ohledu na NPC) by byla pro mě asi nej F/M, C/R, M/T(teda spíš Iluzionista), C/M, Singl mág(bez Refinements Sorcerer, s nima určitě mág) - nejlíp specializovanej(asi conjurer, nejlíp s Edwinovym Amuletem :-D ) nebo Divokej. A poslední místo pro experimenty, může bejt cokoliv, třeba Archer, často se hodí.
Plánuju seskupení C/R, Nalia, Aerie, Jan, Kivan, pak nevim, líbil se mi sem Sola, ale co s Deherianou??
Jinak recept na nej partu není, každej si musí přizpůsobit na svůj způsob hraní, mody, který hraje...já nejsem zvyklej za PC dualovat, Anomena ale mívám částo. Obecně si myslim, že čím větší skill a víc modů(tactic apod.), tím víc mágů v ideální partě(nebo těch, co maj aspoň SS/IS), hlavně v multi - kombinace TS, boje(vražda/harm/whirlwind) a ochran. Ne-mágové pak chcípaj nejrychlejc, protože AC a ToB k sobě nepatřej, stejně vás každej trefí...
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Všiml jsem si, že v onom De'Arnise modu bude vylepšený i portrét Nalie, což je jistě potěšitelné. Mmj. jí odstranili i ty 4 uhříky, jež měla pod čelenkou (viz první obrázek). :mrgreen:
http://home.tiscali.de/evainedian/NaliaOriginal.bmp
http://home.tiscali.de/evainedian/Nalia01.bmp
Mr.DAN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.DAN »

ja zkousim momentalne partu na multiplayeru...mnich + zaklinac :)) ale spis to vypada, že to zapíchnem
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Mr.DAN píše:co vy ostatni?? jaka je asi best vyvazena skupina???
pro dobré až neutrální družiny:
v BG I. : Kivan, Imoen (dual class na thief/mage), Yeslick( popř. Branwen či Jaheira), Khalid, Coran a charname jako cokoliv
BG II: Keldorn, Imoen, Jaheira, Jan, Minsc (event. Valygar) a libovolné povolání charname.

Všeobecně se mi nejvíce osvědčil následující model: bojovník, sekundární bojovník, lučištník, klerik, mág, mág/zloděj (multiclass)
Loki
Sigilan

Příspěvek od Loki »

Jedině Edwin, už proto, že je takový zvrhlík...... :twisted:
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi mohl celý svět políbit prdel.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Jab píše:Všiml jsem si, že v onom De'Arnise modu bude vylepšený i portrét Nalie, což je jistě potěšitelné. Mmj. jí odstranili i ty 4 uhříky, jež měla pod čelenkou (viz první obrázek). :mrgreen:
http://home.tiscali.de/evainedian/NaliaOriginal.bmp
http://home.tiscali.de/evainedian/Nalia01.bmp
Vida jak taková malá změna může postavě prospět. Hned vypadá lépe...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“