Hardware - otázky, odpovede a rady
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Co říkáte na tenhle flash disk? IMO ta cena je celkem zajímavá...
http://www.abclink.cz/m-soft/default.as ... 6091656969
http://www.abclink.cz/m-soft/default.as ... 6091656969
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
1 GB za ty prachy (812Kč s DPH)? No neber to. Navíc má správný tvar, takže by neměl být problém nacpat ho do portu i když vedle něco bude.
jj. Bral bych to.
jj. Bral bych to.
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 6.4.2006 10:16, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
eh - nic se mi tam nezobrazilo... tedy krom seznamu zboží v levém sloupci. Refresh jsem zkoušel...sevencreature píše:http://www.abclink.cz/m-soft/default.as ... 6091656969
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
DíkyAlieN píše:mě to samý, ale jen do té doby než jsem to zkusil otevřít v IE

7c: podezřele nízká cena - ruce pryč

Já uvažuji o tomto. Ovšem ne od alzasoftu. Dá se sehnat i levněji..
2 nuke: ceny za 1GB flashe se tu pohybují tak od 1200,- do 2000,- (vč. DPH)
Za velmi špatný vtip považuji 1GB emgetony na kase za cca 2200,-

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tahle taky nevypadá špatně, sice není nejlevnější ale zdá se že opravdu něco vydrží a navíc to není nějaké nonameFrosty píše:Já uvažuji o tomto. Ovšem ne od alzasoftu. Dá se sehnat i levněji..

jen se mi z toho obrázku zdá že je kvůli té gumě docela široký a nemusel by se vejít do všech skříní (pokud má USB vepředu, dozadu se vleze určitě ale zas zabere hodně místa kolem)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No rozobral som už nejaký ten zdroj, ale nikdy som ich nevedel opraviť. Tento som kúpil prednedávnom spod ruky za stovku a asi týždeň kým som to PC skladal šiel, ale teraz, keď som ho po včerajšej inštalácii okien zapol, že nainštalujem zvukovku, nešiel...
Mám tu jeden zdroj, ktorý sa však zapína na bedni a nie cez MB. K tomu vypínaču na case vedú pomerne tenké káble, nie ako na starých strojoch... Teraz neviem, či tam je 220, lebo ak áno nerád by som to premontoval do novej case na ten nie zrovna bezpečný vypínač aké sú dnes štandardne na caseoch. Asi to budem musieť zmerať
Mám tu jeden zdroj, ktorý sa však zapína na bedni a nie cez MB. K tomu vypínaču na case vedú pomerne tenké káble, nie ako na starých strojoch... Teraz neviem, či tam je 220, lebo ak áno nerád by som to premontoval do novej case na ten nie zrovna bezpečný vypínač aké sú dnes štandardne na caseoch. Asi to budem musieť zmerať

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: