Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Problém je zloděj... Když jsem jí zkoušel bez zloděje (respektive Detect Ilusion) tak nešla... Pak je díky PFMW a Spell Imunity Divination nezranitelná a sešla svoje kopie a ty pak desítky kouzel jako Harm a Insect Plague. Ale se zlodějem je strašně snadná...
Kdyby démoni byli vždy tak silní jak jsou na konci Ascensionu tak by nemuseli být tak snadno k poražení...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Velehal píše:Kdyby démoni byli vždy tak silní jak jsou na konci Ascensionu tak by nemuseli být tak snadno k poražení...
Kteří démoni? :shock: Tam jsou nějací silní démoni? Asi nemáš na mysli ty chcípáky co se vynoří u jezírek, předpokládám :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Tak si představ boj s nimi s postavami nikoli okolo 40. úrovně, ale třeba někoho v SoA. Hardiness, SS, Vorpal Hity, Exploze při smrti apod...
Sniper
Sigilan

Příspěvek od Sniper »

[přesunuto z tématu "Cloak of Mirroring, Shield of Balduran" //- yenn]

A ještě jeden maly offtopic, protoze se mi nechce kvuli nemu zakladat novy post: Jaky ochrany se nahazujou proti beholderum?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Sniper: Žádné :lol: Protože ti je stejně hned odkouzlí 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

na beholdery jedině se štítem baldurana a když ne, tak je dávat postupně a jen jedním, nejsilnějším. pokud se ho podaří zmámit, nikoho z vlastních lidí nezraní.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ak už chce na nich človek ísť bez CoM alebo SoB tak jedine s postavou, ktorá má dobré záchranné hody - najlepšie nejaký paladin a pod. ;-)

edit //- yenn:
CrowX píše:To ti nepomôže - beholders majú anti-magic ray, ktorým ti spoľahlivo zrušia VŠETKY ochrany po prvom zásahu - najlepšie je dať nejakému bojovníkovi kopec predmetov vylepšujúcich záchranné hody a dávajúcich imunitu ak chceš teda na nich ísť bez CoM alebo SoB, prípadne môžeš skúsiť vyvolať nejaké summony, prípadny cheatovacia taktika s hádzaním kúziel do tmy - cloudkill a pod.

edit: a keď ideš solo tak si radšej počkaj na CoM. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Alebo s elementálom. Ja som to robil tak, že s ukrytým zlodejom som robil prieskum a za sebou ťahal elementála. Toto sa dá v pohode použiť na tých menších. U vetších (myslím že elder orb) to už nejde a treba použiť inú taktiku. Vetšie skupinky som vybíjal celou družinou.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Mne sa osvedčila taktika Zastav čas, Vylepšená hbitost, a potom už podľa ľubovôle... cez Dračí dych až po Past lebka...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Já moc taktiky,ale srabácká se mi povedla tak,že jsem na ní pyšnej.
Vymlátil jsem celou tu skupinku na Waukeenině v horním patře u sedmi zahalených s elfí lučištnicí na 8.lvl a doteď nemůžu uvěřit,že se to stalo...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Sniper
Sigilan

Příspěvek od Sniper »

Ja ted vyuzivam hrozny kombo s holi magu a plastem nezjistitelnosti... chodim neviditelny a pak seslu kouzlo a hned zase zaktivuju hul a jsem neviditelny a hned jak muzu kouzlit tak to opakuju. takhle jsem ted vykosil beholdery pastma lebkama :-) uplne super kouzlo...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

přišel sem na parádní využití Cloak of nymph.(nebo cloak of algernon? asi v tom nebude rozdíl...) s pomocí pláště jde totiž i zmamovat osoby... nevím, jestli ste to věděli, ale je to úplně bomba. v cloakwoodu sem zmámil Dejva a sundal s ním děsy. po prokecnutí dal dobré informace, a až sem ho nechal vyplýtvat kouzla, zabil sem ho jednou(a to doslova) ranou. fakt parádní věc, ten plášť...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Killdozer: Objevil jsi Ameriku :wink:
Arkhady
Sigilan

Příspěvek od Arkhady »

nazdar lidicky,
davame ted ve trech(zaklinac, kesai12/thief38:oops:, berserk12/klerik(zbytek) ascension a potreboval bych poradit nejakou taktiku na mel.
jestli se budete opakovat tak sorry...:-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Arkhady: To hrajete multiplayer? Že mluvíš v množném čísle :think:

Jinak jeden thread je tady:
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1186

Tak se do něj když tak mrkni.

V téhle sestavě by ti Mellisan neměla dělat problémy - no možná od ní drž trochu dál toho B/C - ty Time Stopy mohou být nepříjemné.
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“